úterý 26. července 2016

Plastový sud 50l

Plastový sud 50l

Free Shipping Available. Plastový sud s víkem 50l bílý. Sloužit může jako nádoba na dešťovou i pitnou vodu, na sypké materiály, jako je krmivo, na odpad atd.


Má zpevněný okraj pro delší životnost a ze. Sud lze použít na vodu, kvas apod. Prodáváme levně zahradní plastové sudy (barely) o objemu 30l, 50l , 60l, 120l, 150l a 220l s víkem i bez. Zahradní plastové sudy na dešťovou vodu, kvas, víno a jiné kapaliny - rychle dodáme skladem!


Dle typu použití se liší i nabídka, ve které máme sudy se šroubovacím či odnímacím víkem a sudy typu L-Ring (pevné víko, které nelze odendat). UH ventil, priemer max. Tieto sudy spĺňajú podmienky pre styk s potravinami - vyhlásenie o z. V nabídce máme nové i použité čisté sudy.


Vhodné pro potraviny, vodu, kvas i pevné hmoty. Na nabízené zboží se vztahuje 1 garance kvality a záruka spokojenosti, tj navrácení peněz za zboží po dobu 30dní. Sudy na vodu jsou většinou opatřeny víkem, aby nedošlo ke znečištění vody.


Výhodou sudu na vodu je snadná instalace a manipulace. Sud na vodu umístěte pod okap, případně k němu připojte sběrač dešťové vody. Plný sud na vodu znamená možnost zavlažovat zahradu a žádné zbytečné plýtvání vodou z kohoutku. Sudy mají UN homologaci – UN 1H která garantuje vhodnost těchto obalů pro přepravu kapalných nebezpečných látek obalové skupiny I, II a III.


Kalibrované uzávěry zajišťují. Kanystr širokohrdlý bez kohoutku plastový 50l. Dům a zahrada - Sud 50l bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Velkoobchomaloobchod kde najdete sudy, kádě.


Plastový sud 50l

Nabízíme plastové nádoby - plastové sudy na vodu, plastové sudy na kvas, plastové sudy na víno, přepravní sudy, zahradní sudy, nádoby na vodu, kádě na vodu, kádě na zahradu, vinařské kádě, rybářské kádě, plastové barely, plastové konve. Zároveň je zdravotne nezávadný a vhodný aj pre styk s. Sud má hygienický atest na zdravotní nezávadnost. Odnímatelné víko je bezpečně uzavřeno kovovou obručí s pákovým uzávěrem.


Rozměry: Výška: 45cm Průměr hrdla: Cm Šířka: Cm Možnost i dovozu po okolí po tel. Dom a záhrada - Sud 50l bazár. Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.


Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Barel je vhodný pro uchování dešťové vody, jako plastový sud na kvas, krmiva, možné využití také jako vodácký barel.


Sud je stohovatelný, čímž je.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky