středa 27. července 2016

Skleněné police systémy

Díky inovativní konstrukci lze u této policové lišty nastavovat bezepčné uchycení pro police o různé tloušťce. Skleněné dveře a skleněné posuvné dveře od Sinai. Máte možnost výběru z široké nabídky držáků skleněných polic. Poličku umíme osadit nerezovým designovým zábradlíčkem. Home Prodejní systémy Police.


Police z čirého nebo matného skla, různé velikosti.

Podpěrka má plastový návlek a je určena pro skleněné police. Regály a regálové systémy do domácnosti, kvalitní a levné regály kovona, regály ostrava Kovové regály a regálové systémy , regálové systémy do skladu. Prodám zánovní stěnový úložný systém. Další policové systémy za nízké ceny v odkazu níže.


Na závěsné lankové systémy se dají upevnit plexiskla, desky a police různých velikostí. Perfektně se hodí do interiéru a exteriéru. Systémy mají zajímavé a funkční prvky, které rozzáří a doplní prostor.


Prosklené příčky a posuvné příčky patří mezi prvotřídní sortiment.

V nabídce jsou i skleněné police různých tvarů. Navrhujeme, vyrábíme a instalujeme příčky, stěny a vestavby, které slouží k prostorovému a aukustickému členění interiéru nebo jako designový prvek. Nabízíme mobilní příčky a posuvné stěny nejvyšší kvality.


Co je stylové, a zároveň toho hrozně moc unese? Vybírat můžete z široké nabídky materiálů, rozměrů i designů, takže si jistě najdete takové, jež dají vašim věcem rám a dokonale splynou se zbytkem místnosti. Pořiďte si hotový díl nebo si sestavte vlastní řešení podle svých potřeb. S barvou LED dio dle Vašeho zadání (bílá studená a teplá, červená, modrá atd.) Police se vyrábí, až dle požadavku zákazníka.


Z BEZPEČNOSTNÍCH DŮVODŮ ZASÍLÁNO : POLICE - BALÍK , POLICE - BALÍKY atd. Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Díky posouvání dveří podél stěny nebo pevného skla či do stavebního pouzdra se ušetří rádius, který.


Vybírejte kvalitní závěsné systémy , police a konzoly. Doručení na Vaši adresu i osobní odběr za internetové ceny. Nabídka regálových nosníků pro všechny vaše potřeby. V naší nabídce naleznete širokou škálu nosníků, které se jednoduše vkládají do rastru nástěnných lišt.


IKEA - KALKGRUN Skleněná police , Tvrzené sklo - odolné teplu, nárazu a těžším předmětům. Kromě základních nosníků PRO, U.

Bez viditelných šroubků – díky skrytému kování. Pochromovaný povrch je pevný a odolný vůči korozi. Můžete doplnit dalšími výrobky ze série KALKGRUND. Montáže automatických dveřních systémů od firmy Dorma, kovovýroba a servisní činnost. BITO GRID je police , která propouští vodu a vzduch a lze ji proto využít zejména ve skladech se sprinklery pro požární ochranu.


Police navíc naleznou využití v mrazácích, umožňují totiž mrazení zboží ze všech stran. Nezávisle na tom je díky propustnosti světla přes mřížkové police více světla ve skladovacích. Na zakázku jsme schopni vyrobit a dodat drátěný program do kuchyně, koupelny a jiné výrobky pro firmy.


V případě zájmu vyrobíme drátěný program do šatny, skříní a kuchyňských skříněk.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky