pátek 15. července 2016

Gorenje varná deska

Hodnocení produktu: (Perfektní) recenze. Mě si indukční varná deska získala svou jednoduchostí a zároveň praktickými funkcemi, které mají své reálné využití. Na začátek však vzpomenu tu, kterou možná až tak nevyužijete, ale.


Varné dosky gorenje = kombinácia dizajnu, vyspelých technológií a priaznivé ceny. Základné typy - indukčné, sklokeramické a plynové dosky.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Plynová varná deska GW641MB. Varné desky od gorenje , to je kombinace designu, vyspělých technologií a rozumné ceny. Základní typy - indukční OmniFlex, sklokeramické a plynové panely.


Sklokeramická varná deska ECT643SYW. Varná deska po zapnutí automaticky zaznamenává polohu hrnců a automaticky aktivuje pouze tu varnou zónu, samostatnou nebo spojenou, pod kterou se nádoba nachází. Aktivace se spustí do sekund od zapnutí, případně můžete funkci aktivovat manuálně.

Dejte sbohem klasickému vaření na plynové desce a objevte kouzlo indukce. Tento model je výjimečný fukcí Xpand Zone, která umožňuje vaření bez omezení velikosti hrnce či pánve kdekoliv v levé. Gorenje IS645BG, moderní indukční varná deska.


Automatika BoilControl zajišťuje automatické přizpůsobení výkonu ohřevu. Po úvodním náběhu na nejvyšší výkon, varná deska sníží výkon na předem zvolený stupeň ohřevu. This video is unavailable.


Vestavná indukční deska s funkcí PowerBoost pro extra výkon varných zón. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. Inzerát GORENJE varná indukční deska IT640BSC NEPOUŽITA ! Popis: V podstatě NOVÁ, demontována z vystavené kuchyně ! Vestavná sklokeramická elektrická varná deska s dotykovým ovládáním a zbroušenou hranou.


Dostupnost zboží: Tento produkt není již v prodeji. Vážení zákazníci, tento produkt není momentálně v naší nabídce. Rádi Vám pomůžeme s výběrem.


Jedná se například o StopGo, kdy si jen na chvíli potřebujete odskočit od plotny.

Jedním tlačítkem vše vypnete a pak zase zapnete, a to se stejnými nastaveními. Podobně funguje i funkce Recall pro přípa že desku neúmyslně vypnete. Chtěli byste mít po vaření rychle uklizeno? Hledáte indukční varnou desku, která je výkonná i bezpečná?


Je možné ji zabudovat do roviny. Nabízí indukční varné zóny různého průměru a výkonu s indikátorem zbytkového tepla. Pyšní se varnými zónami, které se liší svou velikostí. Varná deska Simplicity, navržená tak, aby uživatelům smysluplně pomáhala, poskytovala návrhy a volila režimy potřebné během vaření, splňuje i ty nejambicióznější požadavky uživatelů a zároveň je dostupná za rozumnou cenu. Zajišťuje automatické přizpůsobení výkonu ohřevu.


Odpočítavací časovač můžete nastavit až na minut. Pokud znáte optimální dobu vaření pro příslušný pokrm z vlastní zkušenosti, můžete nastavit časovač a varný panel se automaticky po uplynutí doby vypne. Když je jídlo hotové, zazní pípnutí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky