pondělí 18. července 2016

Houbařský nůž

Houbařský nůž se štětečkem má zavírací čepel pro bezpečnou manipulaci a uschování. Houbaření patří u nás již ke klasickým oddychovým aktivitám. Není nad to si odpočinout v klidu v lese. K povinnému vybavení správného houbaře patří košík, pláštěnka, holínky a houbařský nůž.


Houbařský nůž

Houbařské nože mají oproti ostatním nožům štěteček na čištění hub. Robustnější houbařský nůž s bukovou rukojetí, pojistk. Není se čemu divit, protože Češi jsou vyhlášení jako národ houbařů (a chatařů).


Momentálně nedostupné položek celkem Vrátit se zpět do obchodu. Opinel Coglifunghi N°houbařský nůž Tradiční Opinel houbařský nůž v luxusním dřevěném balení a pouzdrem. Hodnocení produktu: (). Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Houbařský nožík má speciální tvar čepele, který poskytuje mnohem větší komfort při práci s houbami jako klasický nůž. Rukojeť nožíku na houby je obvykle ze dřeva, a na jejím konci se nachází kartáček na očištění hub od hlíny, listí, jehličí apod. This video is unavailable.


Kvalitní houbařský nůž s dřevěnou střenkou a štětečkem pro očištění hub. Nůž na houby je ideálním pomocníkem při jejich sběru. Délka v zavřeném stavu 13cm Nerez ocel.


Otvor vhodný na zavěšení na krk nebo ruku. Střenky z tropického dřeva,otvírák na konzervy, otvírák na korunky, štěteček, čistící ozuby na hřbetu čepele. Po naskladnění Vám systém automaticky pošle zprávu.


Pokud Vám ho někdo vezme na řízky, tak si na něm určitě vyláme zuby. Dřevěný hřib - gampl 2Kč vč. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Houbařský nůž

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Obnovení osobních odběrů a omezení PPL a České pošty Od 17. Nůž houbařský se sklopnou čepelí.


Střenka se štětečkem, čistící ozuby na hřbetu čepele, očko pro připevnění karabinky nebo provázku. Otvíráky na korkové a korunkové zátky. Ručně broušená čepel vyrobena ze švédské oceli Sandvik 12Cje dlouhá 8. Máme pro Vás ideální nůž do lesa na hřiby. Na dřevěné rukojeti naleznete kromě kroužku pro připnutí ke klíčům i čistící štěteček.


Houbařský nůž

Nůž je opatřen štětečkem na čištění hub, měřítkem na střence a karabinkou k zavěšení. Nůž je uložen v nylonovém pouzdře, které má poutko na opasek. Národní nožířství více než ks Vinohradské nožířství méně než ks Nožířství Victory Chodov více než ks Strašnické nožířství více než ks. Tento houbařský nůž špičkové kvality od FOXe má čepel s pojistkou a je vhodný pro nošení v kapse. Na střence je z jedné strany kovový klip, houbařský nůž lze tak nosit na opasku.


V tom případě se nemusíte zdržovat pouzdrem a. Kuchyňské nože jsou na houby, pořiďte si nůž na houby. Houbařská sezóna je v plném proudu, vybavte se do lesa praktickým nožíkem, který za vás sice hřiby nenajde, ale zato se s ním (když najdete houby, a ne „houby“) parádně čistí. Je lepší, pokud máte po ruce kvalitní houbařský nůž , než kuchyňský nůž , který nenabízí tolik možností.


Kromě upravené čepele mají houbařské nože vytvarovanou i rukojeť tak, aby se.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky