čtvrtek 28. července 2016

Kbelík s víkem 5l

Ideální pro přenášení a ukládání všemožných nástrah nebo drcených návnad. Výhodou plastových kbelíků je jejich nízká hmotnost a vysoká odolnost v porovnání například s plechovými kbelíky. Delphin Skládací kbelík Magic - 5L.


Série univerzálních skládacích věder s velmi širokým použitím. Díky speciálnímu systému je možné tyto vědra složit na transport do minimálních rozměrů, což umožňuje zmenšit celkový objem přepravovaných věcí, které s sebou na ryby nosíte. PE kbelík s vylamovací pojistkou a víkem o objemu litrů pro použití v potravinářském průmyslu a na skladování chemikálií. PLASTOVÝ KBELÍK 5L S VÍKEM.


Disponuje pohodlným držadlem, které snadno umožňuje přenášení. Najde si své místo v koup. Vhodné pro stavební chemii, potravinářství nebo chemický průmysl. Plastový kbelík s víkem l. Rybářský kbelík s víkem 5l. Uzavíratelné plastové vědro s objem až 5l s kovovým držadlem pro přenášení.


Využití najde při přechovávání nástrah pro dravce, ale můžeme v něm připravovat i krmnou směs při lovu kapra. Robustní vyhotovení s pevným kovovým rámem pro rukojeť, ideální na přenos návnad k vodě a zase zpět. Víceúčelový kbelík s víkem , l. Celá domácnost v jednom kbelíku! Ideální také pro ukládání všech možných věcí, nebo jako zahradní kbelík či pro přepravu vody.


V držadle má otvor na uchycení hadice. Plechové kbelíky s víkem a držadlem jsou vhodné ke skladování a přepravě barev, laků a potravinářských produktů. Pro použití v potravinářském průmyslu je nutné plechový kbelík opatřit potravinářským lakem.


Box s víkem WHAM 5l Transparentní růžový Nejpopulárnější řada praktických, univerzálních boxů Ergonomický tvar, designové provedení Výrobeno v GB Vysoká kvalita, pružnost, lesk a jas barev Výroba z nezávadného materiálu Výrobky testovány. Stohovatelný Vhodný do dětských pokojů, šaten, dílen atd. Malý kbelík v bílém nebo transparentním provedení s uchem a pojistkou.


Vhodný pro distribuci a uchování smetany, jogurtu, nakládaných sýrů a dalších tekutých i pevných materiálů. Kbelík s víkem kulatý - 5l - bílý. Pojistka umožňuje kontrolu prvního otevření.


Vhodný pro distibuci a uchování smetany, jogurtu, nakládaných sýrů a dalších tekutých i pevných materiálů. Možno využít jako obchodní balení. Eshop funguje bez omezení. Doporučujeme využívat platbu předem (převodem nebo kartou online) Více informací zde. KBELÍK HRANATÝ S VÍKEM A UCHEM - 5L BÍLÝ Hranatý kbelík v bílém provedení.


Praktických rozměrů, dobře skladný. Společně si už nenecháme žádnou rybu uplavat! Dodávané je v tmavě hnědé barvě s potiskem Carpath kamufláže a označením.


Naše cena 2Kč (EUR) skladem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky