pátek 15. července 2016

Formička na likérové špice

Upozorňujeme, poštovné na dobírku je o dražší než poštovné platbou převodem přes účet! V tomto videu najdete návo jak si špičku připravit doma a troufám si říci, že. Na piškoty používám ten nejmenší. Mouku, kakao, cukr a vodu smícháme a dáme asi na čtyři minutky povařit.


Při vaření, asi na stupeň mícháme, aby se nám směs nepřipálila. Ostavíme a zamícháme čokoládu.

Najlepšie by bolo keby ste niektorá čo to práve idete robiť hodili sem videopostup aby ste nemuseli cestovat napr. Najskôr si pripravíme piškóty. Zľahka spolu zmiešame tuhý sneh z bielkov a žĺtkovú hmotu a pridáme zvyšnú múku so zlatým klasom. Pomocou vrecka striekame na papier buflery a pečieme pri 1stup (alebo 1- 160) podľa toho, ako silno vám rúra pečie.


Len škoda, že okrem lásky k nim mi matka príroda nenadelila aj takéto šikovné ruky. Klobúk dolu a, samozrejme, aj bod. Z papiera na pečenie som si urobila kornútok, vložila som do neho špičku a striekala krém ťahom kolmo nahor.


Jednu tretinu krému si odložíme na špičky. Na čokoládovú piškótku nastriekame špičkou tunel, dáme stuhnúť, nalejeme likér, nastriekame špičku a znova dáme stuhnúť.

Necháme stuhnúť a podávame. Pro tyto účely se hodí speciální nástavec na likérové špičky. Pomôcka na špice plnené likérom alebo iným krémom. Je to velice jednoduché: zvolenou velikost likérové špičky vložte do trezírovacího sáčku pro likérové špičky (otvor - malá dírka - ve straně špičky musí vykukovat ven ze sáčku), naplňte sáček krémem a začněte.


Profesionálne vrecko - vhodné na likérové špičky. Na druhú deň túto zmes vyšľahám ručným šľahačom. Vznikne nám čokoládový krém, ktorý striekame pomocou špeciálnej špičky na špice na okrúhle piškóty(ak nemáme tú špeciálnu špičku môžeme cukrárskym vreckom vytlačiť na piškóty a spravíme dierku uprostred). Buflerová hmota patrí medzi ľahké šľahané hmoty a je špecifická tým, že časť múky nahrádza škrob, krémový prášok , alebo kukuričný škrob.


Krém v cukrárskom vrecku so špičkou na špice navrstvíme na piškóty do výšky. Krémom vo vrecku so zúbkovanou špičkou ozdobne uzavrieme. Zvyšnú roztopenú čokoládu prelejeme do úzkej.


Likérové špice necháme aspoň hodinu stuhnúť v mrazničke. Likerove spice recepty, ktoré budete milovať. Toto zboží je skladem pouze v malém množství. Nyní se je můžete připravit sami, díky směsím, které nabízíme.


Kromě surovin, které jsou k výrobě třeba, prodáváme také kovové likérové špičky, bez kterých byste tyto zákusky nevyrobili. Kupón BONUS môžu využiť všetci zákazníci, ktorí v našom obchode minimálne už raz nakupovali v minulosti. Návod na přípravu je opravdu jednoduchý, jen se potřebujete vyzbrojit pořádnou dávkou trpělivosti, protože při likérových špičkách je třeba, aby krém na piškotke ztuhl, pak dáváme likér, pak špičku uzavřeme a pak znovu chladíme, abychom celou špičku mohli namočit do čokolády.


Domácí likérové špičky je nejlepší dělat v zimním období když mrzne, jinak nevypadají tak výborně, ale na chuti to nic nemění.

Dětský piškot s čokoládovým krémem a vaječným likérem vám pohladí chuťové buňky. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Dávejte si pozor, aby nebyla směs příliš řídká, musí být tvárná, abychom z ní mohli špičky vytvořit. Přibližně třetinu krému si necháme, abychom jím mohli špičky uzavřít. Na připravené piškoty stříkáme krém na okraje piškotů tak, aby nám zůstal uprostřed volný prostor, do kterého dáme vaječný krém.


Po naplnění dostříkáme vršek špiček a dáme do chladu na minut ztuhnout. Vyberte si zo stoviek receptov na Špice s likérom, ktoré sa vám budú ľahko a rýchlo variť. Připravíme si ve vodní lázni čokoládu na vaření se ztuženým tukem a pěkně rozmícháme. Pripravte si ingrediencie a môžete sa pustiť do varenia Špice s likérom.


Užite si objavovanie nových pokrmov a jedál z najlepších Špice s likérom receptov zo. Desiatky rokov patrí medzi obľúbené zákusky a teraz máme pre vás podrobný videonávo podľa ktorého si tieto výborné likérové špice hravo pripravíte aj doma. Uvidíte, že zo slávnostného stola zmiznú ako prvé. Ale pozor, kvôli vysokému obsahu likéru je táto pochúťka určená len dospelým maškrtníkom ;) Deťom môžete spraviť modifikovanú verziu s pudingom.


Na našich www stránkách prodáváme české-formičky, které jsou skutečně vyrobeny v česku (CZ). Formičky na pečení jsou vyrobeny z pocínovaného plechu, a naše zákaznice je využívají na vánoční a velikonoční cukroví. Tvořítko na slané i sladké cukroví k mlýnku na maso Porkert č 8. Posuvná lišta umožňuje vyrobit pět různých tvarů.


Materiál - pocínovaný plech. Skvělé na rohlíčky, věnečky a nejrůznější druhy čajového pečiva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky