pondělí 25. července 2016

Jídlonosič termo nerez dvouplášťový

Termojídlonosič nerezový patrový pro přenášení pokrmů, který dlouho zachová jejich teplotu. Součástí je kovový stojan, opatřený přezkou, která zajistí jeho pevné uzavření a vrchní poklice. Dvouplášťový termo jídlonosič udrží teplo déle, než běžný jídlonosič. Mytím v myčce může jídlonosič časem ztrácet své termo vlastnosti. Rozměry: objem 3x l, pr.


Vhodný do myčky na nádobí. Velmi kvalitní zpracování. S tímto nosičem Vám vydrží jídlo dlouho horké a jednotlivé dózy perfektně těsní , proto nemusíte mít již obavy, že se pokrm během převozu dostane tam, kam nemá. Termo jídlonosič nerezový 3-dílný.


Nyní skladem pouze modré – uchová potraviny po dlouhou dobu chladné či teplé – dvouplášťový s celkovým. Plastový jídlonosič s nerez vnitřkem TORO 4x6l STYLOVÉ TERMOSKY A KONVIČKY 4Kč 399. Detail produktu Do obchodu. Výhodou termonádob je ten, že pokrm udrží dlouho svoji teplotu.


Internetový a kamenný obchod ELPOS - domácnost. Specialista na prodej domácích potřeb, kuchyňského vybavení a porcelánu. Dlouholetá tradice, odborné poradenství, spokojenost zákazníků.


Díky jednoduchému, ale pevnému upínacímu systému máme jídlo pevně a rychle přichystáno k přemístění. Díky dostatečnému počtu jídelních misek docílíte rozdělení potravin podle druhu. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Součástí je - vrchní poklice, kovový stojan, opatřený přezkou, která zajistí jeho pevné uzavření.


Objem jednotlivých misek - 1l. Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám. Vážení zákazníci, náš internetový obchod je stále v provozu.


Všichni dopravci také fungují. Vyroben z kvalitního odolného plastu a vnitřní nerezové vložky, izolační výplň mezi stěnami je z PUR pěny pro zachování požadovaných teplot potravin. Pro přepravu většího množství jídlonosičů je možné přikoupit koš pro přepravu až čtyř jídlonosičů v termoobalu. Hrnek nerezový dvouplášťový , JÍDELNÍ POTŘEBY, Army-Věci. Za tuto dobu jsme se mnohé naučili, ale rozhodně to neznamená, že nejdeme kupředu, ale právě naopak.


Nerez zvenku, plastový vnitřek. Termoska ThermoPot je určena k přenášení a konzumaci teplých a studených jídel. Vlastní dvojstěnná nádoba bez víčka je celá z nerezové oceli.


Nenajdete zde žádné spoje a. Jídlonosič pro přenášení pokrmů, který dlouho zachová jejich teplotu. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Tento jídlonosič značky Orion dlouho zachová jejich teplotu jídla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky