pátek 22. července 2016

Sušička whirlpool aza 799

Kondenzační sušička s tepelným čerpadlem AZA 7s inteligentní technologí 6. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kondenzačná sušička WHIRLPOOL AZA 7disponuje jedinečnou technológiou 6. Whirlpool AZA 7alternativy - Heureka.


AirCare, ktorý sa postará o Vašu bielizeň. Nabízí kapacitu sušení až pro kilogramů prádla. Ponúka kapacitu sušenia až pre kilogramov bielizne. Molitanový filtr do sušičky. Výrobce dodává v oranžovém nebo černém provedení.


Barva nemá funkci nemá vliv. Výběr barvy nelze ovlivnit. Po každém cyklu stačí filtr omýt v teplé vodě. Rachot dělá uvolněná plastová vrtule, která sušičkou žene vzduch. Ta se nachází v černém plastovém pouzdru vlevo.


Stačí otevřít pouzdro, demontovat motor, do. Disponuje tepelným čerpadlem a jak již bylo zmíněno na úvo má i tzv. Spolu s asymetrickým pohybem bubnu to zabezpečuje automatické nastavení teploty a nejlepší možnou kvalitu sušení a péče i pro velmi jemné materiály. CZ AZA - 7Návod ve zkratce Před použitím sušičky si pečlivě přečtěte i návod k použití! Světelné kontrolky a funkce Volič programu Sušicí program se volí otočením tohoto knoflíku.


Kontrolka „Start (Pauza)” začne blikat. Tlačítko „Start (Pauza)” Sušicí program se spouští stisknutím tohoto tlačítka. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


S touto sušičkou můžete sušit až kg prádla. K ruce si připravte servisní kó který najdete v kulatém otvoru dvířek. Náš tip: Změkčovací míček do sušiček prádlo zjemní a zabraní pomačkání vláken. Popis produktu smysl.


Sušička hybridní s tepelným čerpadlem. Aircare, která sama nastaví teplotu s ohledem na to nejjemnější prádlo a neustále hlídá a upravuje celý proces sušení. Aircase využívá výhod nového proudění. Voľne stojaca sušička bielizne Whirpool AZA 7je štandardná sušička s kapacitou kg. Dokonale suché prádlo pak jen stačí vyjmout a schovat do skříně.


Ušetříte nejen drahocenný čas, ale i své síly. Aircare, ktorá sama nastaví teplotu s ohľadom na tú najjemnejšiu bielizeň a. Inteligentní technologie 6. Aircare sama nastaví teplotu a neustále hlídá a upravuje celý proces sušení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky