pátek 15. července 2016

Osušky

Díky nim a 1 bavlně proto skvěle pohlcují vlhkost. Z toho důvodu se skvěle hodí také na pláž. Zahalte se od hlavy až k patě do sametově hebké osušky.


V této kategorii najdete osušky mnoha působivých designů zahalené do výrazných i jemných barev. Oblíbený froté materiál výborně absorbuje vlhkost a poskytne vám ten důvěrně známý hřejivý pocit, jenž se dostaví po uvolňující sprše nebo koupeli.

Kvalitní osušky , které použijete doma v koupelně, v sauně nebo u bazénu. Změnou textilních doplňků podtrhnete moderní vzhled vaší koupelny velmi rychle a jednoduše. Hledáte originální a praktický dárek? Osušky z egyptské bavlny. Nebo chcete jen vlastnit neobyčejnou a krásnou osušku?


Právě pro Vás máme v nabídce nádherné osušky z egyptské bavlny, která je zpracovaná na té nejvyšší úrovni a bez příměsí - jedná se o 1 bavlnu. Nie sú len príjemné na dotyk, ale aj výborne savé a absorpčné.

Navyše si môžetre vybrať bavlnené alebo bambusové osušky v rôznych farbách, a preto ich môžete použiť aj ako dekoračný prvok, ktorý skrášli vašu kúpeľňu. V tejto kategórii nájdete osušky mnohých pôsobivých dizajnov zahalené do výrazných i jemných farieb. Obľúbený froté materiál výborne absorbuje vlhkosť a poskytne vám ten dôverne známy hrejivý pocit, ktorý sa dostaví po uvoľňujúcej sprche. Jsou vyrobeny z velice příjemných materiálů, které vynikají perfektní savostí. Nabízíme širokou škálu provedení a barev.


Vybírat si můžete také z hotových sad pro děti a batolata. Hitem poslední doby jsou osušky z bambusových vláken. Prohlédněte si naši rozmanitou nabídku a určitě si vyberete pro sebe to pravé.


V kategorii froté naleznete osušky a ručníky vysoké kvality v různých barvách, různých velikostí a se zajímavým designem. Objednejte si naši froté soupravu v barvě ladící k Vaší. Pranie uterákov a osušiek doporučujeme pri vhodnom pracom programe v rozmedzí teplôt: C - C. Froté a bambusové osušky.


Tady jste na správné adrese. V naší nabídce najdete jak levné osušky pro reklamní účely, tak osušky od českého výrobce v prvotřídní kvalitě. Chcete si dopřát požitkářské hýčkání?

Zabalte se po koupeli nebo po sprše do jedné z našich velkých, měkkých osušek. Kvalitní froté osušky s vysokou gramáží jsou vyrobeny z prvotřídních materiálů příjemných na dotek. Vysokou savost a jemnost oceníte po každé koupeli. Není nic příjemnějšího než se po koupeli zabalit do hebké a kvalitní osušky , které s jemno a dokonalou péčí perfektně osuší vaše mokré tělo. Ponúkame širokú škálu prevedení a. To sú uteráky a osušky z česanej bavlny, mikrovlákna, bambusového vlákan či bio bavlny.


Sýte, ale aj pastelové, nežné farby, romantické, s čipkou či výšivkou, ako si prajete. V luxusnom balení alebo také, ktoré sa dajú kombinovať s ďalšími výrobkami v rovnakom dizajne v našom e-shope. Tak vyzerá ponuka uterákov a. Vyberte si kvalitní osušky přesně podle Vašich představ.


Sú vyrobené z veľmi príjemných materiálov, ktoré vynikajú perfektné savosťou. Radi by ste tradičné froté, ktoré je príjemné na dotyk? Alebo zvolíte bambusové prevedenie, ktoré dobre odoláva plesniam a baktériám? Nad 4€ doprava zadarmo Doručenie do druhého dňa 3výdajných miest Tisíce spokojných zákazníkov.


Obľúbené biele uteráky, alebo výrazné červené a tyrkysové. Všetky modely vo viacerých rozmeroch. Uteráky a osušky sú rozdelené do troch kvalitatívnych kategórií: BASIC, PLUS A GOL aby ste ľahšie našli uterák vyhovujúci vašim požiadavkám.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky