čtvrtek 14. července 2016

Ručník se jménem praha

Chcete ručník s vlastním potiskem? Ručník se jménem nebo osušky se jménem ? S týmovým logem, erbem města, v klubových barvách, nebo fotografií celého mančaftu? Vyzkoušejte k dresům i týmové ručníky a osušky s potiskem. Z jedné strany je vysoce savé froté, z druhé strany je příjemné mikrovlákno.


Kvalitní froté ručníky ve vysoké gramáži s lepší savostí a delší životností.

Složení: 1 bavlna, gramáž 4gm2. Výšivka je umístěna ve spodní části ručníku, na středu, nad ozdobným pruhem. Jedná se o vyšívané psací. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Provozovatel e-shopu veratex. Veratex Česká republika s.

VERATEX Textilní dort svícen se jménem (1ks osuška 1ks ručník ) výběr z barev. Položku expedujeme DO DNŮ. Stránky slouží jako zprostředkovatel a prodejce výrobků.


Platba je předem na účet. Zboží je možné vrátit v zákonné lhůtě 14dnů. Odběrné místo Praha -Budějovická. Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije. Potisk je velmi kvalitní a má vysokou trvanlivost.


Idální dárek pro vaše blízké. Froté ručník s vyšitým jménem. Vyberte barvu a zapište jméno nebo. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. PPL fungují bez omezení.


Pokud máte zájem o konkrétní barvu, napište prosím do poznámky objednávky. Pokud by byl zájem o zakázkový potisk, potom počítejte s navýšením ceny o. Fantazii se meze nekladou. Hledali jste ručník jménem ? Vážení zákazníci, v souvislosti s nařízením vlády v závislosti na aktuální situaci COVID-1 jsme dočasně omezili platby pouze na platby online a bankovní převod.

Pokud během několika následujících minut neobdržíte e-mail s Vašimi přístupovými daty, zkontrolujte, zda jste se zaregistrovali do našeho e-Shopu. Bytový textil,Dětské a kojenecké zboží. TIP Při objednávce zboží nad 7. Hrnky se jménem a obrázkem. Vybrat si můžete z různých motivů a fontů.


Váš text, obrázek nebo obojí vypískujeme na hrnek buď pro praváka, leváka nebo naproti oušku hrnku. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Ceny uvedeny včetně DPH. Broušený pivní půllitr se jménem - originální pivní dárek pro pivaře.


Na půllitru může být jméno, motiv z naší galerie, název akce nebo logo vaší firmy (barevné motivy a fotografie zpracovat nelze, protože se nejedná o půlitr s potiskem ale pískováním!). Tužky Dárkové cedulky Humor po česku. Upřesnit parametry Cena: Kč. Novinka Akce Doprava ZDARMA TOP produkt Vyhledat podle abecedy.


D (28) S-T-U (1) Nejnovější Nejlevnější Nejdražší Zobrazuji 1-z před. Přesně určené náležitosti mají kulatá úřední razítka se státním znakem, razítka pro lékaře, razítko advokáta a razítko revizního technika. Podoba otisku razítek pro firmy a fyzické osoby není přesně stanovena, v internetovém obchodě Razítka Praha naleznete vzory otisků se zavedenými standardy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky