pátek 26. ledna 2018

Brousky lansky deluxe 5 kamenů

Profesionální brusná sada Deluxe Controlled-Angle Lansky obsahuje celkem brusných kamenů s různou zrnitostí, zajišťující skvělé výsledky při manuálním broušením nožů. Díky kontrolovanému systému přednastavených úhlů výrazně ulehčuje práci a šetří čas. Veškeré vybavení je uloženo do praktického kufříku, který usnadní manipulaci a přenášení výbavy. Pomocí sady profesionálně nabrousíte jakýkoli nůž.


Jejich výhoda je ve schopnosti dodržovat stále stejný úhel broušení. Lansky Deluxe Knife Sharpening System brousků - je perfektní sada brousků na nože. Obsahuje kamenů o různé zrnitosti od hrubého broušení až po finální doleštění. Sada umožňuje jednoduché, spolehlivé, ale i bezpečnou broušení.


Jednoduše se používají, jsou bezpečné a lze s nimi brousit mnoho typů ostří. Protože ostrý nůž znamená pohodlnější práci. Ten, kdo někdy krájel rajče tupým nožem, ví o čem je řeč.


Brusná sada Lansky vám zpříjemní život. Lze ji používat jak v ruce. Sada zajišťuje dodržování zvoleného úhlu broušení, proto s ní dokáží nabrousit nože i začátečníci. Všetko vybavenie je uložené do praktického kufríka, ktorý uľahčí manipuláciu a prenášanie výbavy.


Pomocou súpravy profesionálne nabrúsite akýkoľvek nôž. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Hodnocení produktu: (Velmi dobrý) recenze. Nejhrubší kámen se zrnitostí se používá pro opravu ostří, které má na sobě vrypy, velké poškození, nebo došlo k jeho zničení a je nutno toto opravit před použitím kamene se zrnitostí 120. Kámen se zrnitostí 2je další v pořadí po kameni se.


Sada byla navržena pro jednoduché a efektivní broušení se kterým si poradí začátečník i profesionál. Dostupné na objednávku. Katalogové číslo: LKCPR Kategorie: Brusné sady Lansky , Doporučené Štítky.


Brousky lansky deluxe 5 kamenů

Hlavní výhodou této sady je systém přednastavených úhlů zajišťující konzistenci při ostření. Lansky Standard brousky - je univerzální sada brousků na nože s hladkým ostřím. Výhoda u této sady je schopnost dodržovat stále stejný úhel broušení. Obsahuje kameny o různé zrnitosti od hrubého broušení až po jemné finalizování.


Lansky olej Speciálně vyvinutý honovací olej pro použití s Lansky brousící sada. Součástí kazety je svěrka, olej, brousky :žlutý, modrý, zelený, červený, černý - extra hrubý. Brousky na nože značky Lansky. Každý nůž se občas otupí a pokud ho chcete rychle a kvalitně nabrousit a neděláte to dvakrát do týdne asi oceníte tento přípravek na broušení Lansky.


Je to jednoduchý pomocník. Proto pro vás máme v nabídce brousky na nože Lansky. Jedná se o pravděpodobně nejznámějšího výrobce brusných elementů pro broušení nožů na světě. A právě pro tento případ pro vás máme brousky Lansky.


Jedná se o celosvětově velmi oblíbené brusné sady pro broušení loveckých, kuchyňských i kapesních nožů. Se sadou brousků Lanski Deluxe lze brousit nože kuchyňské či všechny typy obyčejných nožů do přírody. Diamond (grit) hrubý Diamond (1grit) medium Diamond (2grit) Přesný Diamond (6grit) bezpečná, pohodlná jednoduché použití brusné úhly 17°,20°, 25.


Brousky lansky deluxe 5 kamenů

Sada zabezpečuje dodržiavanie zvoleného uhlu brúsenia, preto s ňou dokážu nabrúsiť nože aj začiatočníci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky