pátek 12. ledna 2018

Beko hii 64505 fht

Please note this product has been discontinued. Benefiting from induction technology, this hob helps you save energy by only heating the surface. Despite its affordable price, it comes with Schott Ceran easy. We love the sleek, touch-control slider on the control panel, but is this hob powerful enoug. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Нарешті з’явилася варильна поверхня, на якій можна готувати майже будь-що. Veškeré informace o produktu. IndexFlex - dvě levé zóny, které je možno použít každou zvlášť, nebo jako jednu obdelníkovou. Varná deska má Eco funkci, která snižuje spotřebu energie při vaření. Udržování teploty jídla.


Ochrana proti přetečení a přehřátí. Inteligentní detekce průměru nádoby. Indukčná technológia predstavuje najefektívnejší spôsob varenia. Deska disponuje dětskou pojistkou a speciální zónou IndyFlex, díky které můžete spojit varné zóny do jedné. Vďaka systému IndyFlex možno dve ľavé zóny používať buď samostatne, alebo je možné ich prepojiť do jednej obdĺžnikovej zóny.


Beko nabízí širokou nabídku domácích spotřebičů jak volně stojících, tak vestavných. Hlavním cílem designérů a konstruktérů je, aby spotřebiče Beko byly šetrné k životnímu prostředí, měly moderní provedení a byly plné chytrých technologií a inteligentních funkcí. To vše za dostupnou cenu pro všechny zákazníky. Indukční varné desky lákají na svoji rychlost, šetrnost i snadnou údržbu. Zjistěte proč se stávají trendem v moderních kuchyních.


Samozřejmostí jsou bezpečnostní prvky. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Doska disponuje detskou poistkou a špeciálnou zónou IndyFlex, vďaka ktorej môžete spojiť 2 varné zóny do jednej.


Výkon indukčných varných zón môžete ovládať posunom jedného prsta. Deska se velmi snadno ovládá díky přehlednému a intuitivnímu senzorovému posuvnému ovládání. Desky Beko myslí na bezpečnost. Sklokeramické a indukční varné desky Beko jsou vybaveny řadou pokročilých bezpečnostních prvků.


Symbol “H” na displeji vám napoví, že varná zóna není dostatečně chladná a není bezpečné se jí dotýkat. Dětský elektronický zámek desky blokuje ovládání varné desky. Vestavná indukční deska s pěti zónami a dotykovým ovládáním. Ohřívá se jen ta část nádobí, která je v kontaktu s varnou deskou. Základní parametry Typ Indukční Barva Černá R. Chcete vedieť, či je cena 4€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie?


Sprawdzone sklepy na Skąpiec. Spočíva v tom, že sa ohrieva iba tá časť riadu, ktorá je v kontakte s varnou doskou. Iste oceníte čistý a moderný vzhled úkosované v klasickom.


Zobacz inne Płyty elektryczne do zabudowy, najtańsze i najlepsze oferty, opinie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky