středa 17. ledna 2018

Běhoun koberec

Udělejte si radost a rozjasněte váš domov tímto nádherným běhounem. Rubová strana je textilní. Krémovo-černý koberec vhodný do exteriéru Narma Diby, x 1cm. Koberec Haruda Mendosa, x 1cm. Vlněný běhoun Flair Rugs Lotus Aubusson Maharadga, x 2cm.


Běhoun typu Heat-Set je s vysokou gramáží v hnědých a béžových odstínech.

Obšití běhounu je ZDARMA. Běhouny mají široké využití v každé domácnosti, chatě či chalupě. V nabídce máme mnoho oblíbených barevných kombinací a vzorů. Kromě toho, že tlumí kročejový hluk, nabízí také jednoduchou možnost, jak zútulnit prostory. Dobrý deň veľky záujem by sme mali o tento koberec ,veľmi sa nám páči,hodil by sa nám do našej triedy v MŠ.


Pokud někdo z Vás nalezne v nějaké jiné prodejně v ČR větší výběr běhounů skladem, nechť nám, prosím, napíše, rád se tam podívám. Tento běhoun je možné umístit do téměř všech interiérů v domácnosti. Zapnuli jsme sledování dostupnosti pro produkt: Produkt již sledujete.


Až bude tenhle kousek znovu k dispozici, na váš e-mail ihned odešleme zprávu.

Můžete si změnit adresu, na kterou se má zpráva zaslat, nebo sledování zrušit. Běhoun je typ koberce, který se umísťuje především na chodby a schodiště. Jde o koberec úzký a dlouhý, který dekorativně zakrývá podlahu. Vhodný je především pro podlahy s vyšší zátěží.


I když běhouny na čas vyšly z módy, dnes jsou opět „in“ a hodí se i do moderních domácností. Pogumované běhoun SKY šedá FIR. Sháníte-li jednoduchý a přitom praktický a univerzální koberec do domácnosti, pak by Vás mohl zaujmout smyčkový běhoun Laos 224X, který byl ručně utkán v Egyptě za použití měkkého polyesteru a viskózy.


Kolekce koberců a běhounů Feel je nová kolekce moderních koberců s vesměs geometrickým plastickým vzorem. Vitajte v raji kobercov. Zaoberáme sa maloobchodným a veľkoobchodným predajom kusových a metrážnych kobercov. Sme priamym distribútorom a nakupujeme priamo u výrobcov, preto je pre nás samozrejmosťou najširší výber za trvalo nízke ceny. Velké koberce ohraničují místo, kde se sedí, běhouny tlumí vaše kroky v chodbě a rohožky vás vítají doma.


Koberce domů přinesou pohodlí a příjemnou atmosféru. Díky nim můžete snadno vyjádřit svůj styl a dopřát nohám trochu měkkosti. Vyberte si ten svůj online nebo přímo v obchodním domě. Jsou nápadité, praktické, odolné a mají protiskluzový nátěr. Tyto kousky můžete i prát na °C.


Z důvodu příprav na otevření prodejen nebude dočasně možné rezervovat si zboží na prodejně. Zákazníky, kteří už zboží mají rezervované na prodejně, kontaktujeme a domluvíme s nimi termín vyzvednutí.

Kusové koberce, koberecový běhoun , koberce metráž, velký výběr velikostí a barev. Metrážové koberce za výhodné ceny a dopravou k domu zdarma po ČR od BNK! Navyše so sebou prinášajú množstvo výho o ktorých ste možno nepremýšľali. Kč Dodáváme tyto varianty: 80x230.


Svatební dekorace) Hodnocení produktu:. Jedná se o bytový ( ne zátěžový) koberec , materiál 1 PP - střižený vlas, výška vlasu 5cm. Kvalitní koberec - běhoun - šíře 1m, délka 10m.


Detail produktu Do obchodu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky