úterý 16. ledna 2018

Přepravní termoboxy

Polystyrenové přepravní termoboxy z vysoce kvalitního pěnového polystyrenu EPS, Vysoká životnost, pevnost a pružnost výrobků. Díky víku s podélným zámkem a izolačním vlastnostem jsou termoboxy výborné pro přepravu potravin. Díky nejlepším mechanickým a izolačním vlastnostem jsou polystyrénové termoboxy ideální volbou pro bezpečný transport vašeho zboží. Upozornění: Pokud počet objednaných boxů přesáhne uvedené rozměry, zásilka bude rozdělena do patřičného počtu balíků a poštovné bude doúčtováno, dle platných ceníků.


Jsou vyráběny z pěnového plystyrenu EPS, čímž je zaručena vysoká životnost, pevnost a pružnost.

Přepravní termo boxy z pěnového polystyrenu. Má vynikající izolační vlastnosti, odolnost proti poškození a dlouhou životnost. Vhodný pro prodejce potravin. EPP přepravní termoboxy HORKÉ - STUDENÉ - HLUBOCE ZMRAZENÉ SKUFA EPP termoboxy jsou ideálním řešením pro přepravu potravin.


Jsou vhodné pro běžné gastronomické nádoby a menu misky - SKUFA nabízí široký výběr EPP termo přepravních boxů. Jsou ideální pro denní využití při transportu pizzy, masa, pečiva a dalších. Box má boční pevné zapínání k ještě lepšímu utěsnění, uzamykatelné.

Dodavatel gastro vybavení pro hotely, restaurace, bary a kluby. Ověřený e-shop, garance 1 spokojenosti! Vážení zákazníci, dovolte nám, abychom Vás informovali o mimořádném opatření, ke kterému jsme v souvislosti se současnou situací se šířením nákazy koronavirem přistoupily. V nabídce: malý – objem 10l, vnější rozměr 40x30x13. Kvalitní polystyrenové termoboxy.


Nabízíme lisované výrobky – přepravní termoboxy , hlavy, věnečky, vajíčka, koule, zvonečky,. V průhledné igelitové tašce měl dva „laptopy“ — polystyrenové termoboxy na jídlo. Extrémně lehké termoboxy s dokonale těsnícím víkem a vysoce odolným povrchem – termoboxy KÄNGABOX nabízí při přepravě pohodlí a bezpečnost. Skladovací a přepravní bosy Robust jsou vhodné pro přeravy potravin, příborů, nádobí atd. Velmi odolné a stabilní.


Díky termoboxu už totiž nikdy nemusíte řešit, že je ovoce, které jste si přibalili na cestu, zkažené a pití teplé. I po cestě k moři, na zahrádce nebo u vody si tak. Euromenu termoboxy pro hotová menu speciélní termoboxy na gastronomické nádoby velké přepravní boxy na chlazené ryby výběr objemu od 2litrů do 360litrů možnost barevné varianty a loga. Termobox uchová vše tak, jak jste to zabalili.


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Vyhrievané termotašky s napájacím káblom do autozapalovača a externým.

Pevný materiál zaručuje dlouhou životnost a. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Pelety suchého ledu o průměru mm nebo 16mm, vám naplníme do vašeho termoboxu , uvedená cena platí za kg. Suchý led pelety 3mmm je vhodný pro kouřové efekty v. Obsah : 3l Rozměry dxšxv ( v mm) : Vnější vč. Více informací v kolonce DOPRAVA VÝROBKŮ. Na tvarovkových lisech vyrábíme přepravní termoboxy , fixace a obaly pro elektroniku, obaly pro potravinářský a farmaceutický průmysl, ochranné fixace, krycí rohy.


Zajišťujeme výrobu forem dle požadavků zákazníka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky