čtvrtek 11. ledna 2018

Spirálový kráječ brambor tescoma

Vynikající pro přípravu originálních bramborových spirál. Souprava obsahuje jehlice z nerezavějící oceli pro smažení i pečení bramborových spirál, spirálový kráječ a masivní rukojeť jsou vyrobeny z odolného plastu. Moderní kuchyňské kráječe usnadní a urychlí krájení cibule, česneku, bramborových hranolků, naporcují na stejné díly jablko, hrušku, broskev, nektarinku, rajče i meloun. Kuchyňské kráječe také snadno oloupou ananas, zbaví pecky mango a připraví ozdobné spirály z mrkve, brambor nebo okurek. Chcete vědět, zda je cena 2Kč ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji?


Spirálový kráječ brambor tescoma

Každý den stovky novinek v nabídce. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. Tescoma PRESTO spirálový kráječ na brambory je vynikající pro přípravu originálních bramborových spirál. Jehlice je z nerezavějící oceli, spirálový kráječ a masivní rukojeť z odolného plastu.


Kompaktní kráječ ozdobných zeleninových a ovocných spirál. Spirála zůstane namotána přímo na jehlici z nerezové oceli. Odřízněte okraj okurky, do jejího středu zapíchněte trn kráječe a plynule otáčejte. Vyrobeno z odolného plastu, vhodné do myčky. Spirálu po vykrojení jednoduše usmažíte a naservírujete jako originální přílohu.


Spirálový kráječ brambor tescoma

Výrobek je vyroben z kvalitní nerezavějící oceli a plastu. SPIRÁLOVÝ KRÁJEČ NA BRAMBORY TESCOMA PRESTO Prodám nový, originál zabalený spirálový kráječ na brambory zn. Další slevy kuchyňských potřeb na Kupi. Tescoma spirálový kráječ na brambory PRESTO, jehlice. TESCOMA spirálový kráječ na brambory PRESTO, jehlice.


Sada obsahuje jehlice pro smažení i pečení bramborových spirál. Dál už hledat nemusíte! Pomocník při vykrajování spirál z brambor. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru.


Se čepelemi z prvotřídní nerezavějící oceli a ochrannou rukojetí pro snadné krájení beze zbytků. Kráječe Do obchodu Tescoma. TESCOMA kráječ na kostičky a hranolky HANDY, čepele.


Spirálový kráječ HANDY je dodáván se čepelemi. Charakteristika produktu:- Manuálne zařízení pro krájení. Stabilitu zajišťuje protiskluzová gumová přísavka. S jeho pomocí můžete vytvořit například dlouhou spirálu z jedné brambory, jak je znáte z festivalů nebo farmářských trhů. Využije se při každodenním vaření, zejména na zeleninové těstoviny, a usnadňuje práci v kuchyni.


Spirálový kráječ brambor tescoma

Prohlédněte si svěží vychytávky, chytrá řešení a inovace, které přijdou vhod. Dopřejte si originální kulinářské i gurmánské zážitky s kuchyňskými pomocníky TESCOMA. Společnost TESCOMA patří mezi celosvětově známé výrobce originálních kuchyňských potřeb, které ocení jak začínající kuchaři, tak i profesionálové.


Díky jeho gumové přísavce se snadno přichytí na kuchyňskou linku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky