středa 24. ledna 2018

Indol 3 karbinol gynmax

Research on indole - -carbinol has been conducted primarily using laboratory animals and cultured cells. Limited and inconclusive human studies have been reported. Doplněk stravy GynMax obsahuje indol - - karbinol. Získává se extrakcí z křížokvětých rostlin jako je brokolice, zelí, květák, kedlubna a kapusta. Doplnok stravy GynMax obsahuje indol - - karbinol.


Získava sa extrakciou z krížokvetých rastlín ako je brokolica, kapusta, karfiol, kaleráb a kel.

Kromě této úžasné schopnosti nahradit operaci domácí samoléčbou má indol - -carbinol i řadu dalších pozitivních účinků pro lidský organismus. Není určen jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Minimální trvanlivost vyznačena na obalu.


Kč Detail Synergia Indonal Woman 1kapslí. INDONAL WOMAN 1kapslí je přírodní produkt. Gynmax obsahuje indol - - karbinol , který příznivě ovlivňuje metabolismus estrogenů, a tím i tkáně na estrogenu závislé.

Na našom trhu nie je veľmi veľa výživových doplnkov, ktoré slúžia na podporu zdravia krčka maternice a prostaty, a ktorý pozitívne vplýva na metabolizmus estrogénov a testosterónu. Prirodzene sa v malých. Tumorképződést gátló hatását kimutatták laboratóriumi körülmények között, állatkísérletekben és embereken végzett tanulmányokban.


Znečištěné životní prostředí, vliv škodlivin na zdraví člověka, stres, nesprávné stravování a způsoby výživy souvisí s vyšším výskytem stále většího počtu onemocnění a zdravotních problémů. Számos kutatás kiváló eredményeket ért el az indol - - karbinol használatával a hormonális egyensúly helyreállításában. Bolniki pogosto pišejo mnenja o tem orodju. Torej, tudi če je ne vzamete, lahko presodite značilnosti kapsul in njihovo učinkovitost.


Natural Medicaments Gynmax kapslí. Je vhodný na užívanie pre ľudí s problémami ako sú polypy a nádory hrubého čreva a žalúdka, rakovina prsníka, mastodynia, dysplázia krčka maternice či myómy maternice. Hatásait elsősorban a hormonális rendszerre fejti ki így mind a női, mind a férfi egészség megőrzésében alkalmazható.


Balení vhodné pro užívání po dobu měsíce. Az indol - - karbinol (I3C) egy természetesen előforduló vegyület, ami nagy mennyiségben megtalálható az ún. It can also be produced in the laboratory. Zloženie 2mg indol - - karbinol , ryžová múčka, rastlinné kapsule, stearan horečnatý (nosič) Dávkovanie Užívajte kapsulu 1x denne v čase jedla, zapite dostatočným množstvom vody. Již několik let se potvrzuje, že zvýšená konzumace brukvovité zeleniny vede ke snížení rizika onemocnění rakovinou (např. rakovina plic, rakovina tlustého střeva a konečníku, karcinom prostaty i karcinom prsu).


Produkt je k dispozícii za približnú cenu €. It is known to stimulate detoxifying enzymes in the gut and liver.

Pre bunky ženských mäkkých tkanív, ako sú prsia, maternica a vaječníky, je veľmi dôležitý prísun správnych estrogénov. U jednom od najnovih istraživanja je uspešno dokazana hipoteza da žene koje troše tamoksifen mogu da koriste manje doze ovog leka ako uz njega uzimaju i indol karbinol postižući iste rezultate. Na ovaj nači pacijentima su smanjeni propratni efekti prilikom uzimanja tamoksifena. To su kupus, karfiol, brokoli, kelj i prokelj.


GynMax kapsúl s vyšším obsahom účinnej látky indol - - karbinol. Indol karbinol istraživanje. Jeho výnimočné vlastnosti ovplyvňujú život ženy – napomáha udržiavať zdravé tkanivá v prsiach a maternici závislé od estrogénu.


Mimo jiné je také velmi silný antioxidant.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky