pátek 19. ledna 2018

Granitový dřez s vaničkou a odkapem

Díky užitým kompozitním materiálům jsou vysoce odolné, snadno se udržují a odolají krátkodobým teplotám až 280°C. Dřezy s vaničkou a odkapem představují kompletní vybavení mycí zóny v kuchyni a zároveň perfektně splní vaše požadavky na elegantní součást kuchyňské linky. Hloubka vany dřezu je 1mm. Dřez je určen pro horní montáž do minimálně 6mm široké skříňky. Součástí dřezu je kompletní.


Granitový dřez s vaničkou a odkapem

Máte to štěstí a máte dost prostornou kuchyň i místo na lince? Vybíráte zrovna dřez , který bude praktický a usnadní vám život? Kuchyňský dřez s odkapem je tou pravou volbou. Už nebudete mít po celé kuchyni vodu odtékající ze zrovna umytého nádobí! Díky integrovanému odkapávači ušetříte místo, vašemu stávajícímu odkapávači a utěrce můžete dát sbohem.


Rozměr vany dřezu je 3x 4x 2mm. Separátní prostor dřezové vaničky je uzpůsoben k mytí malých předmětů, ovoce či zeleniny. V kombinaci s integrovanou plochou odkapu jsou granitové dřezy s odkapávačem a vaničkou vhodnou volbou do každé frekventované kuchyně.


Granitový dřez s vaničkou a odkapem

Kombinace kuchyňského dřezu s odkapem a kuchyňského dřezu s vaničkou , dala vzniknout výbornému řešení prostoru. Především u vaření a při mytí nádobí oceníte šíři úložných prostorů a možnost. Hlavní výhodou takového dřezu je hygiena a lepší udržování čistoty na kuchyňské lince oproti použití samostatné odkapávací plochy, nebo odkapávače.


Vyrobený v Polsku ze směsí granitu a nejkvalitnějších přírodních pryskyřic, zaujme svou jednoduchostí designu a optimální funkčnosti. Vzhled dvoudřezy jednodřezy pod desku Materiál. Sinks granitový dřez LINEA 7N Granblack.


Granitový dřez s vaničkou a odkapem

Dřezy s odkapem a vaničkou Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Určitě jste také slyšeli o kuchyňských dřezech s odkapem a kuchyňských dřezech s vaničkou. Rádi bychom Vám nyní představili kuchyňský dřez bez kompromisů - kuchyňský granitový dřez s vaničkou a odkapem. Tato kombinace Vám přináší řadu výhod a pro mytí a další manipulaci s nádobím přináší neomezené možnosti.


Odkapávač a vanička vám ušetří spoustu jinak ne příliš pohodlné manipulace s nádobím a potravinami. Velmi rádi Vám poskytneme veškeré informace o zboží nebo Vám poradíme s výběrem telefonicky nebo e-mailem. Nebo s odkapem a vaničkou. Vyšperkujte si koupelnu s originálními koupelnovými doplňky! Granitové dřezy - je libo s odkapem nebo vaničkou ? Dřez je možné za příplatek dodat i ve variantě pro spodní montáž.


Granitový dřez s vaničkou a odkapem

Není třeba nic dokupovat. GRANITOVÝ DŘEZ S VANIČKOU A ODKAPEM , S PŘEP. Dřez Blanco ZIA S - nadčasový granitový dřez s odkapem ve zkrácené verzi, deset atraktivních povrchových variant. Vládní opatření z neděle 15.


Metalblack a baterii s vytahovací koncovkou Mix 3P Chrom - lesklý. Tento zvýhodněný set Teka obsahuje granitový dřez s odkapem Livo B-TQ Hliníkově šedá a baterii s vytahovací.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky