středa 10. ledna 2018

Nože lamart damas

Nože Lamart mají velmi ostrá keramické čepele a ergonomická nerezová rukojeť pro maximální účinek a bezpečné užití. Velmi ostrá čepel a ergonomická rukojeť pro maximální účinek a bezpečné užití. Neovlivňuje vůni a chuť krájených potravin.


Po použití omyjte a osušte, ukládejte mimo dosah dětí. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Kvalitní výrobky značky Lamart reprezentují bohatou škálu moderního a navíc cenově dostupného náčiní a nádobí do kuchyní. Jedná se o francouzskou značku, která nese svůj název podle Piera Lamarta. Francouzská kuchyně je známá svým kulinářstvím.


V této zemi se nachází nespočet hospůdek, ze kterých. Veškeré informace o produktu. Hodnocení a recenze Lamart. Všechny tři nože , kuchyňský, filetovací i univerzální, mají velmi ostrou, nerezovou čepel a ergonomickou rukojeť pro pohodlnou a bezpečnou práci.


Detailní popis produktu. Ideální je na krájení větších kusů masa, ovoce, zeleniny, ale pohodlně s ním nasekáte i bylinky. Nože , bloky na nože , pomôcky Lamart Každý človek si praje, aby bol dostupný aj ten najluxusnejší tovar. Veľmi ostrá čepeľ a ergonomická rukoväť pre maximálny účinok a bezpečné použitie. Neváhejte se nás zeptat!


Neovplyvňuje vôňu a chuť krájaných potravín. Kuchynské nože - Lamart. Keramické Oceľové Najpredávanejšie.


Praktický lúpací nôž značky Lamart by nemal chýbať v žiadnej kuchyni. Nôž s ktorého funkciou sa nezaobídete dis. Je ideálny na krájanie väčších kusov mäsa, ovocia, zeleniny ale pohodlne s ním nakrájate aj bylinky.


Nože lamart damas

Nôž má veľmi ostrú čepeľ z nerezovej ocele, ktorá neovplyvňuje chuť ani vôňu krájaných. Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu.


Chcete vědět, zda je cena 9Kč ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji? Doručujeme aj počas víkendu. AlzaBoxov (odberných miest) po celom Slovensku. Máme poriadne širokú ponuku produktov a doplnkových služieb.


Využijete ho především na vykosťování, špikování, plátkování a porcování masa, ale je vhodný také na krájení klobás, tvrdých salámů a sýrů atd. Nůž určený především na plátkování patří do kolekce Damas značky Lamart. Disponuje extra ostrou čepeľou a ergonomickou rukoväťou, pre pohodlnú manipuláciu a dokonalé výsledky krájania.


UPOZORNĚNÍ: Při nesprávné manipulaci je každý nůž nebezpečný. Materiál: nerez, akácie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky