úterý 23. ledna 2018

Tlaková hadice ke kompresoru

Naleznete zde jak olejové kompresory, tak bezolejové kompresory, bohatý výběr značkového příslušenství a náhradních dílů a široký sortiment nářadí. Tlakové hadice ke kompresorům skladem. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. YATO, Powerplus, Scheppach a dalších.


Nuair hadice pro kompresor BOXY s výstupní rychlospojkou. Vhodná pro připojení pneumatického nářadí ke kompresoru.

Snadno a rychle připojíte např. Nabízíme široký sortiment hadic ke kompresorům ( hadic na stlačený vzduch ) a příslušenství. Technické parametry: max.


Profesionální tlaková hadice na stlačený vzduch x 19mm Modrá neprůhledná hadice vyztužená vysokopevnostním PES vláknem. Pracovní tlak Bar, poruchový 1Bar. Průmyslové hadice a pryže z EPDM našly v posledních letech vedle již známých aplikací na páru či pro chemický průmysl další uplatnění. Odpovědi od tohoto důležitého výrobce a současně dodavatele naší společnosti snad pomohou při výběru vhodných výrobků z EPDM i vám.


Nezbytnou potřebou pro pohon vzduchového (pneumatického) nářadí je přívodní vzduchová hadice. Bez ní zkrátka tento druh dílenského vybavení fungovat nebude.

U nás proto najdete sortiment hadic na vzduch mnoha druhů a délek a je jen na vás, zda si vyberete klasickou variantu, spirálový typ nebo samonavíjecí buben. Nabízíme průmyslové hadice a příslušenství pro různorodé aplikace a média – např. Součástí sortimentu jsou i spony na hadice , pneumatické a temperační rychlospojky Lüdecke, pákové spojky Kamlok a další příslušenství. Spirálová hadice ke kompresor… více. Vzduchová hadice s rychlospojkami.


Zakončení je provedeno kvalitními ocelovými. Oblíbená domácí elektrická tlaková myčka s příslušenstv. Pokud by však mělo jít o výkonný kompresor, ke kterému bude připojeno ,,cosi´´ co má vyšší spotřebu - byť jen nárazově, tak je nutné použít adekvátně větší průměr hadice.


Vzdušníky a tlakové nádoby v samostatném provedení až do atmosfér s volbou osazení armatur a příslušenstvím pro stlačený vzduch včetně veškerých dokumentů. Popis zboží Sada příslušenství ke kompresorům HECHT. Kvalitní tlakové hadice ! Objednávejte na Svarecky-obchod.


Hrubá a odolná profi hadice ke kompresoru. Opletená hadice … více. Bohužel se nám nepodařilo najít produkt tlakova nadoba ke kompresoru. Prodám ocelové nádrže vhodné na fekál, pastvu, jímku, septik, tlaková nádoba ke kompresoru ,na naftu,silo,a mnoho dalších využití.


Dobrý den, máme tlakovou nádobu, vzdušník kompresoru od firmy Januška kompresory a v. Musí se nádoba vyměnit nebo jde. Je určena pro přepravu vzduchu a vody při teplotách do °C v náročných průmyslových podmínkách.

Odolné gumové hadice pro vozidla s brzdovými systémy na stlačený vzduch a další podobné systémy. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Vnitřní průměr 9mm, vnější 15mm, délka 8m.


Hadicovina TUBI AIR modrá.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky