pátek 19. ledna 2018

Chladící kapalina do lednice

Chladici kapalina hlavne neni chladici kapalina , ale je to plyn. Tudiz urcite to nebude chladici kapalina ani plyn. Proste vam vyteklo neco z lednice , nekdy se stava u lednicek, ktera ma ve vnitr odtokovy zlabek ze je pricpany a voda zteka po vnitrku az pres tesneni ven. Problém nastává tehdy, pokud se z chladiče “ztratí” cca dcl chladící kapaliny během najetých km.


Pokud tedy najdete stopy chladící kapaliny pod autem, je vhodné tomu začít věnovat pozornost. Celoroční chladící kapalina s nemrznoucími účinky do -25C pro dlouhodobé použití. Je určena pro chladící okruhy více ventilových hliníkových motorů motocyklů. Neni to z duvodu pruniku oleje do chladiva, protoze chladivo je v kontaktu s olejem stale, ale proto, ze takove postaveni na hlavu ji proste nepomuze!


Spis to vypada na unik chladiva. Můžete si prohlédnout informace a reference na mém profilu a pokud budete mít zájem, zobrazte si mé kontakty kliknutím na „Ukázat kontakty“. S pozdravem, Tym Pračky A. Lednička mrazí, ale vzadu lednice pod černou mřížkou jsme našli hadičku, která vede zevnitř z lednice , která ústí do plastové vaničky. V ní byla hněda smradlavá kapalina , který způsobila problém.


Vaničku jsme vymyli a snad zápach přestane. Díly můžeme expresně doručit nebo přímo namontovat. Ochlazuje motor a tím brání jeho přehřátí a případnému poškození. Jejímu výběru a doplnění se nejspíš nevyhnete.


Chladící kapalina je nezbytnou součástí chladiče a chladící soustavy každého automobilu. Dobrou zprávou je, že kvůli tomu nemusíte s autem do servisu ani v případě, že automobilům nerozumíte. Povíme vám, jak to zvládnout svépomocí. Hyundai IMYWhite Creamy 1. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Pokud spotřebič při přepravě naklopíte, nechte jej na hodin před zapojením do sítě stát, tak aby mohla chladící kapalina skapat zpět do.


Calex s jedním kompresorem a při přepravě jsme ji položili na bok. Dobrý den,potřebuji převést lednici cca 40km. Ahoj lidi, chci převézt novou lednici, ale samozřejmě se mi nevejde. Chladící nemrznoucí kapalina pro moderní typy motorů včetně celohliníkových použitelná do -30°C.


Chladicí kapalina ŠKODA Gceloročně chrání chladicí systém vašeho vozidla před působením mrazu a před korozí. Zaručuje velmi dobrý převod tepla a svými kvalitativními parametry odpovídá potřebám vozů ŠKODA. Ve skladné plastové láhvi o objemu litru ji budete mít vždy připravenu k použití. Tyto jsou vhodné hlavně do reprezentativních prostor, jako jsou hotely, penziony nebo restaurace.


Ve většině případů mají chladící vinotéky nejen promyšlený systémem ovládání teplot, ale také k dokonalosti propracovaný vnitřní systém uspořádání polic a přihrádek pro Vaše láhve vína. Vzhledem k neustálému provozu volně stojící lednice s mrazákem je spotřeba energie vyšší než u ostatních spotřebičů. Ideální spotřeby a rovnoměrného chlazení potravin dosáhnete při zaplnění lednice ze. Tohle mám v lednici a netuším co to je. Absolutně tomu nerozumím a bojím se aby to třeba nebyla nějaká chladící kapalina nebo něco takového.


Zdravím, dlouho tu nebyl žádný pořádný offtopic. Jeden bych tu měl, odpověď jsem hledal na Googlu, ale bez výsledku. Odmražoval jsem dneska lednici a nechtěně jsem zevnitř propíchnul plast, ve kterém je nejspíš chladící kapalina (soudím dle toho, že v lednici nejsou železný žebra, ale police z tvrzeného skla). Primární princip je snížit bod mrznutí (v zimě) a současně zvýšit bod varu (v létě). Do chladících kapalin jsou také přidávány pohlcovače koroze, aby chránili chladící systémy od.


Její životnost ve srovnání s konvenční chladicí kapalinou je ve strojích a průmyslových motorech Cat dvojnásobná, v motorech Cat silničních nákladních automobilů až trojnásobná. Jedná se o speciální koncentrovanou chladící kapalinu na bázi monoetylenglykolu s antikorozními přísadami. Celoročně chrání chladící systém motorového vozidla proti působení mrazu, přehřátí i před korozí. Kupte si chladící kapalina pro renault žlutozelená - náš eshop ProdejOlejů.


Vybírejte ze široké nabídky olejů, autochemie nebo autokosmetiky. Uvedená slova se kromě čárky nad „i“ liší také svým významem. Slovo chladicí (podobně jako slova řídicí, hasicí, měřicí, čisticí atd.) je přídavné jméno účelové – označuje tedy účel, k němuž nějaká věc či jev slouží.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky