pondělí 15. ledna 2018

Jak nasadit řemen na pračku

Na řemeni není nic složitého, musí být přiměřeně napnutý a to je vše. Pokud padá, tak může být problém v řemenu - popraskaný kor vytahaný řemen , případně může být problém v ložiskách bubnu - ty jsou uloženy poměrně blízko sebe, takže jejich opotřebení má za následek ,,šmajdání´´ té velké řemenice. Jak nasadit drazkovanej remen v pracce? Nasaď řemen na řemenici motoru, zbytek co půjde na velkou a potom s ní otoč, on ti naběhne.


Jinak je na motoru šponovák. Spíš by chtělo zjistit, proč vůbec spadl,toto není běžná závada.

Základní postup výměny řemene u pračky : Řemen se nasazuje nejdříve na malou drážkovou řemeničku el. Velká řemenice bubnu u automatické pračky je plochá - hladká a je potřeba aby nový řemen byl natažený opravdu na maximální možné. Postup řešení závady záleží na příčině padání řemenu. Může se jednat o vadná ložiska, vadné hřídele na bubnu nebo prasklou či vyosenou řemenici.


Někdy stačí koupit nový řemen a vyměnit ho. Nejprve je potřeba řemen nasadit na malou řemenici motoru a poté na velkou řemenici bubnu. Pro manipulaci mají na konci dva výstupky umožňující stlačení nástrojem na výměnu.


Před výměnou hodinky položíme sklíčkem dolů, na měkkou podložku, předejdeme tak poškození skla.

První pokus řízení motoru. Toto je výsledek pulsně řízeného motoru. Bohužel není spínaný v nule a tak řízení výkonu a otáček je takřka nemožné. Poté jsem našel signál. A teď co s tím, má být to kolo tak navolno a bude stačit pouze vyměnit řemen ? Vůbec netuším jak to má správně vypadat.


Jednoduchý návod na správné nasazení lepící pásky na ruční odvíječ lepící pásky. Dobrý den, spadl mi klíňák v pračce (Whirpool), tudíž se netočí buben. Co dělat, na toto přece nebudu volat opraváře? Klínový řemen je totiž jedna z komponent, u které se dá poměrně přesně konstatovat, jak na tom je. TIP na závěr: Nechce se vám vylévat vodu z nádržky na kondenzát?


Dokupte si šikovnou výtokovou hadičku. Koncovku napojíte na standardní vývod sifonu a jednoduše svedete do odpadu. Pokud už nemáte místo, využijte dvojitou přípojku k odpadu – ideální řešení, pokud máte pračku se sušičkou na jednom místě. Přečtěte si rady a zkušenosti na téma výměna řemene v pračce.


Má zkušenosti s výmenou řemene v pračce s horním plněním? Včera sme šli za chlapem co opravuje.

Montáž úchytu na řemen. U většiny westernových kytar chybí druhý úchyt na popruh. Bez něj se však neobejdeme, pokud budeme hrát ve stoje. Tento nedostatek se někdy řeší tak, že se volný konec popruhu (řemenu) pomocí provázku přiváže za hlavu kytary, většinou tak, že se provázek podvlékne pod strunami těsně za.


Jak umístit pás na pračku Pokud jste vlastníkem moderní pračky s přímým pohonem, nemusíte se starat o tok poháněného pásu, neboť prostě není ve vaší pračce. Pokud je vaše pračka kolektor nebo asynchronní motor a řemenice bubnu se otáčí pomocí řemenového pohonu, je tato publikace určena pro vás. A Kamil dostává na starost případ únosu za bílého dne. Maskovaní muži sice při únosu dívky neuspěli, protože zasáhl pohotový Petr, ale předmět jejich zájmu zmizel neznámo kde.


Kamil musí nasadit všechny pracovní síly, aby ji našel dříve než únosci. Nakoupila jsem u vás BP15. Dnes přišel, ale po vybalení si nejsem jista jestli tam opravdu pasuje ( je asi o polovnu menší a bez táhla).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky