pondělí 22. ledna 2018

Loxiran mravenčí bufet kde koupit

V místech, kde nelze použít sprej proti hmyzu, oceníte tzv. Jedná se o nádobky s účinnou látkou, kterou si hladoví mravenci odnáší do svých obydlí. Látkou se celá kolonie krmí a během jednoho až dvou týdnů je vyhubena. Mravenci přijímají návnadový roztok velmi dychtivě a odnášejí ho do mraveniště, kde jím krmí dělnice, larvy a královnu. Tím postupně dochází k vyhubení celého mraveniště.


Stavbou mraveniště poddolují cesty, terasy a často osidlují kuchyně a spižírny. Přírodní účinné látky přípravků Loxiran firmy Neudorff působí spolehlivě a cíleně proti mravencům ve. Pořiďte si takzvaný mravenčí bufet Loxiran. Balení obsahuje dvě dózy plné návnady, jejichž obsahem je přírodní insekticid. Mravenčí dělnice se na návnadu vrhnou v domění, že se jedná o jídlo a nanosí ji přímo do mraveniště, kde s ní krmí královnu i larvy.


To má za následek vyhubení celého mraveniště. Doplňovací návnadová dóza je přímo určena k odstranění mravenců ve vnitřních prostorech a venku na terasách a balkonech. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Mravenčí bufet Loxiran Neudorff dózy: doručení domů nebo na prodejnu. Loxiran mravenčí bufet je přírodní insektici určený k odstranění mravenců z nechtěných prostor (terasy, balkony, obytné prostory a podobně). Dózy k uložení návnady je možné použít opakovaně.


K vyhubení většího počtu mravenišť doporučujeme použít více návnadových dóz. Tento přípravek ve formě návnadového roztoku se jednoduše nakape do návnadových dóz, které jsou součástí balení. Nesmí na něj svítit přímé slunce. Jestliže na přípravek svítí slunce, návnadový roztok ztrácí svou namodralou barvu. Roztok obsahuje účinnou látku.


Dál už hledat nemusíte! Dózy by měly zůstat na místě asi – týdny, nebo tak dlouho, dokud mravenci návnadu. Dózy umístíme do bezprostřední blízkosti mravenišť nebo přímo na mravenčí stezky. Tam jím pak krmí dělnice, larvy i královnu, a tím se vyhubí během až týdnů celé mravenčí společenstvo.


Přípravek proti mravencům koupit o objednat u OBI. Používejte Koupit na Heurece Pokud nakoupíte přes oranžové tlačítko Koupit na Heurece, jsme vám schopni garantovat nákup, i kdyby se s e-shopem cokoliv stalo. V okamžiku nedodání zásilky přebíráme zodpovědnost a utracené peníze vám sami vracíme. Speciální mravenčí bufet Vám usnadní jejich likvidaci Více inform.


Německá firma Neudorff ve výrobcích na ochranu rostlin používá účinné látky pouze přírodního původu. Doporučená MOC: 1Kč za. Lepidlo je určeno k ochraně stromů před lezoucími škůdci všude tam, kde není možné… více informací. Dózy vám doporučujeme umístit do blízkosti mravenišť nebo na mravenčí stezky. Určený k odstranění mravenců na terasách, balkónech a obytných prostorách.


Dózy se umístí do blízkosti mravenišť nebo na mravenčí stezky. Možnost osobního předání Kolín, Poděbrady, Nymburk, Kutná Hora. Mohu poslat přes Zásilkovnu za 6. Zdeněk Svěrák – Mravenčí ukolébavka (100x100) - Svěrák Zdeněk Doba dodání: ihned Rozkládací leporelo pro nejmenší s motivem známé písničky od Zdeňka Svěráka a plné veselých obrázků, potěší všechny malé děti i jejich rodiče. Přihlašte se zdarma k odběru!


Vaše e-mailová adresa je u nás v bezpečí, přečtěte si naše podmínky zpracování osobních údajů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky