úterý 9. ledna 2018

Tlaková myčka riwall

Elektrická tlaková myčka je opravdu spolehlivý pomocník obzvlášť, pokud vlastníte dům. Je neocenitelná při mytí auta, kol a zahradní. Využijete ji nejen během letních měsíců.


Tlaková myčka riwall

Myčka je výborná při úklidu čehokoli kolem domu, ať už se jedná o venkovní posezení, chodníčky, plot, nebo plastový zahradní nábytek. Parkside High pressure washer wapka PHD 1ALIDL Unboxing and Test - Duration: 13:37. Rozprašná pistole s turbo tryskou pro čištění i velmi zatvrdlých nečistot. Hodí se k čištění zahradnického nářadí, dvorků, teras, cest, kol nebo třeba aut.


Skvěle vybavená a silná myčka je ideálním řešením pro čištění i velkých nečistot kolem domu či dílny, kol, zahradního nábytku, plotů, terasy, motorových vozidel, zahradní techniky, příjezdových cest, kamenných zídek, apod. Tlakové myčky jsou skvělým pomocníkem ke snadnému odstraňování nečistot, bláta a prachu. REPW 1- 1bar - wap. Nejvyšší možný tlak činí 1barů.


Vapku ale môžete núdzovo použiť i ako náhradu „ponorné čerpadlo“. V tomto videu se můžete podívat na úvodní video, kde Vám poradíme. Pro čištění drobnějších nečistot kolem domu či dílny, kol, zahradního nábytku, plotů, terasy, motorových vozidel, zahradní techniky apod.


AKCE - VÝPRODEJ SKLADOVÝCH ZÁSOB ! Maximální průtok činí 4litrů za hodinu, maximální tlak je 1barů. Detailní popis produktu. Hledáte-li čistič pro příležitostné použití ve vaší dílně, vystačíte si s levnějším modelem s plastovým čerpadlem. Výhody: skvěle vybavená a silná myčka je ideálním řešením pro čištění i velkých nečistot kolem domu či dílny, kol, zahradního nábytku, plotů, terasy, motorových vozidel, zahradní techniky, příjezdových cest, kamenných zídek, apod.


Vysokotlaký čistič, myčka či jen wapka. Naopak sháníte-li parťáka pro profesionální a. Samonasávací myčka - nasaje vodu ze studny nebo lze p. Při použití přístroje se můžete spolehnout na celokovové čerpadlo se samonasávací funkcí, které dovoluje vysokotlakému čističi Riwall nasávat vodu z nádrže nebo kyblíku. Tlaková myčka Riwall umí sama čerpat vodu z nádrže a připojíte ji také na tlakový vodovod. Délka hadice a přívodního kabelu je metrů.


Nákupní košík je prázdný. Cenově dostupná a spolehlivá tlaková myčka je ideálním řešením pro čištění drobnějších nečistot kolem domu či dílny, kol, zahradního nábytku, zahradní techniky apod. Tlaková pistole s rychlospojkou, nástavec s otočnou nastavitelnou tryskou, nástavec s. Vám nejlevněji vše, co se týká zahradní techniky. Pro čištění i velkých nečistot kolem domu či dílny, kol, zahradního nábytku, plotů, terasy, motorových vozidel, zahradní techniky, příjezdových cest, kamenných zídek, apod. A to především sekačky na trávu, křovinořezy, zahradní traktory, Sněhové frézy, drtiče větví a mnoho dalšího včetně náhradních dílů za skvělé ceny.


Výkonná myčka je ideálním řešením pro jakékoliv znečištění, které Vás může potkat kolem domu či dílny. Napětí je 2V, Hz. Hlídat podobné Vyprodáno. Popis: Prodám roku starou vapku Riwall.


Použil jsem ji jednou na mytí auta, ale kvůli vysoké tvrdosti vody ji nepoužívám. Toto je má první tlaková myčka , čili možná jsem spoustu věcí dělal nebo dělám špatně. První použití se základním nástavcem proběhlo ke spokojenosti.


Tlaková myčka riwall

Když jsem chtěl vyzkoušet přimíchávání saponátu, myčka saponát nesála. Začal jsem tedy goglit a našel vícero lidí kterým saponát nesála a nevěděli si. Kč - Kontaktní formulář.


Rádi vám zodpovíme vaš.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky