neděle 21. ledna 2018

Dřevěné misky praha

Ručně soustružené dřevěné misky doladí váš interiér k dokonalosti. Velké, středně velké i menší mísy dodávají vašemu stolu příjemný a přirozený dojem. Přijďte se podívat do našeho showroomu, ale nezapomeňte si předem domluvit schůzku! K dispozici Vám bude vyškolený tým, který zodpoví Vaše otázky a seznámí Vás s nejmenšími detaily ohledně gastro obalů.


Pro opravdový zážitek z jídla bez kovu doporučujeme set doplnit o dřevěné příbory. Popis: Prodám dřevěné misky ,vázičky a masku.

Dřevěný talířek , ø cm. Rádi bychom Vám jménem společnosti AMADEA s. V současném uspěchaném světě nalézá mnoho lidí oblibu v každodenním používání výrobků z přírodních materiálů, a proto jsme se rozhodli obohatit tento trh právě výrobou rozmanitého sortimentu dřevěných doplňků do domácnosti. Originální dřevěné výrobky pouze u nás Jsme malá rodinná firma, která vyrábí ručně dělaná dřevěná srdce, svícny a misky. Máte hroznou chuť na popcorn k filmu?


Připravujete bramborový salát? Nebo chcete mít na party na stole chipsy? U nás najdete servírovací mísy pro každou příležitost.

Vybírejte z nejrůznějších velikostí, tvarů, barev a stylů za příznivé ceny. Podívejte se na web IKEA a nechte se inspirovat! Slouží jako dekorace, ale z některých se dá i jíst.


Dřevěné mísy a misky jsou výjimečným doplňkem domácnosti. Vhodné jsou na teplé i studené pokrmy. Dřevěná stylová miska se stane nezbytnou součástí stolování a vylepší vám den. Je použito stejné dřevo, jako na misky. Design podporující přírodní tvary a jedinečnost kresby dřeva.


Pečlivě vyleštěno a dokončeno pro styk s potravivami. Cena prkének od 21- Kč za kus. Na základě vašich požadavků vznikl zcela nový výrobek. Tyto dřevěné misky byly jako první a už jsou vyprodány. Avšak můžete si z nich vybrat tvarově i druh dřeva a rádi vám vyrobíme podobné a možná ještě krásnější.


Naše dřevěné misky jsou soustružené a dále broušené s důrazem na různé tvary ozdobné prvky. Nabízíme je z třešně, javoru, jasanu, buku, jilmu a ořechu vlašského. Kvalitně vyráběné dřevěné misky , talíře a korýtka z různých druhů dřevin.


Nejčastěji však natrefíte na výrobky z kvalitního bukového dřeva. Moc vám všem děkuju za každý like, odběr, komentář a sdílení videa.

Vyzdobce si domov nebo míto kde se nejraději nacházíte našimi originálními doplňky. Dřevěné nebo kokosové misky , lapače snů pro lepší spánek nebo meditačni soupravy či esenciální oleje k vavození té správné atmosféry, to vše Vám v tom pomůže a perfektně zapadne na své místo. Nádobí vhodné do mikrovln é trouby, EPS termo misky , vaničky, podnosy, talíře, menuboxy pro pohodlný přenos hotových jídel. Nádobí na grilování a ostatní produkty z hliníku, papírové tácky , papírové talíře a nepromastitelné misky ideální pro rychlá občerstvení.


V našem internetovém obchodě nabízíme dřevěné výrobky českých výrobců. Najdete zde dřevěné květináče, dekorace, dárkové předměty, vánoční a velikonoční dekorace, dřevěné hračky pro holky a kluky, pískoviště, houpačky. V nabídce jsou také různé polotovary k dalšímu tvoření. OBI hobby market - Vaše jednička pro kutily, stavbu a zahradu.


Jsme tu pro Vás, jsme Vám blízko a nabízíme Vám více než 20.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky