středa 24. ledna 2018

Benzínový vařič msr

Pokud cestujete do míst, kde může být problém s nákupem plynové bomby a rozhodnete se pro benzínové vařiče, doporučujeme MSR. V závislosti na jednotlivých typech spalují benzín, petrolej, naftu (smysl má pouze benzín, petrolej i nafta má špatnou výhřevnost a hodně špiní vařič ) a pokud je v názvu „Universal“, tak také plyn z kartuše se závitem. Tyto vařiče mají dvě trysky a spalují všechna možná kapalná paliva.


Skladem modelů od oblíbených značek např. Hlavním rozdílem mezi nimi je jiná možnost užití paliva.

Verze International, jak už z názvu vyplývá, je na cestovatelské využití a pohodlně. Při plném výkonu uvede jeden litr vody do varu za min. Spolehlivý, lehký, levný vařič s inovovanou konstrukcí a palivovou lahví v balení.


Revoluční téměř bezúdržbový benzínový vařič. Jednoduchý a spolehlivý vařič , který snadno složíte a umístíte do sady nádobí MSR. DragonFly umožňuje pomalé smažení i. Lze použít běžná kapalná paliva - technický benzín, bezolovnatý benzín a petrolej.

Inovovaná verze má hliníkovou palivovou trubici a nožičky z nerezové oceli, čímž se snížila hmotnost o a. Nožičky díky ozubení nabízí. Vzhledem k tomu, že jsem do této doby „benzíňák“ nikdy nepoužíval, nevím jestli moje recenze bude opravdu recenzí nebo spíš porovnáním mezi benzínovou a plynovou platformou se. Vařič na benzín, naftu i petrolej s precizní regulací plamene. Pro složitější vaření, i na větší nádoby. Snadná údržba, manuální zapalování, regulace plamene, integrované závě.


Pomocí patentované technologii AirControl dochází k maximálnímu výkonu spalování u dopodručených paliv. Dodává se bez palivové láhve! Název Mountain Safety Research dobře vystihuje filozofii firmy: lepší, bezpečnější a spolehlivější vybavení pomáhá zpřístupnit další dobrodružství. Palivová lahev není součástí.


Jedná se o nejprodávanější vařič v této kategorii v ČR. WhisperLite Internationale je jednoduchý a spolehlivý vařič a kompaktní vařič dodávaný s palivovou láhví 650ml, který snadno složíte a umístíte do sady nádobí MSR. Vařič umožňuje použít běžná kapalná paliva jako je benzín a petrolej a pomocí systému. Nový XGK EX z tohoto odkazu vychází. XGK je již let tím nejspolehlivějším vařičem prověřovaným horolezci po celém světě.


Dokáže spalovat více druhů paliv než kterýkoliv jiný vařič , je opatřen ohebným palivovým přívodem, díky němuž se dá snadno umístit do litrového hrnce MSR.

Musí být čistý a nesmí být ta jehla ani trochu ohnutá. Pokud tam začne drhnout a mírně zasahovat při hoření do trysky, je konec. Ty náhradní díly se dají koupit (Vertical). Pokud nic z toho nezafunguje, pošli vařič do Verticalu do Jablonce. Sám jsem to jednou tak.


Manuální zapalování, regulace plamene, závětří, zkapalňovací stojánek, snadná údržba. Vám nabízíme v sekci Camping a treking. MSR kupujte u nás výhodně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky