středa 10. ledna 2018

Sporák na propan butan bazar

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.

Osobní odběr po telefonické. Vyberajte z inzerátov. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


V naší nabídce naleznete plynové a kombinované volně stojící sporáky v provedení na propan butan. Sporáky MORA na propan butan. Všechny sporáky nabízíme v několika barevných provedeních a rovněž v různých šířkách.


Topení na propan butan calorifer.

Celoplynovy sporak ( propan butan ) Inzerát byl odebran z oblíbených. Propan - butan láhev kg Inze. Plynový sporák na protan butan s regulátorem. Plynová varná doska STEINNER BIGH760BG v atraktívnom prevedení na čiernom skle, horáky vrátane WOK horáku, smaltovanou mriežkou, elektronickým zapaľovaním v ovládaní, bezpečnostní poistkou.


Možnosť pripojiť tryskami aj na propan butan. Záruka roky Zasielame aj kurierom na dobierku. Popis: Vůbec nepožitý,plně funkční,navíc ventil,trysky.


Vhodné na chalupu nebo i na chatu. Dom a záhrada - Sporak na bazár. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Podobné fráze na Sleviste.


Kúpim na plynový sporák Mora 2- propan - butan ks prešľahávacie trubice, alebo predám. Dobry den,mam takovou otazku. Mam stary sporak a chtel bych ho predelat na pb ,vim ze staci vymenit trysky u plotynek,ale co s troubou,jde. Trysky ke sporáku sada trysek na PB - univerzální ke kombinovaným a plynovým sporákům š. Potřebujete váš plynový sporák přestavět na propan -butanový?


Pak budete potřebovat nejen kvalifikované techniky, ale také originální příslušenství.

Za velkou čokoládu pro děti a za odvoz nechám plně funkční plynový sporák na pb Mora 218. Všechny plotýnky funkční, trysky jsou na pb, trouba peče. Jeden hořák se nedá regulovat a je jen na plný výkon, manželka si stěžovala. Na fotkách je sporák jen špinavý, ale jinak mu nic není a udělá někomu j. Elektro - Plynovy sporak bazar.


Tři ložnice centrálně kuchyň ( lednice, sporák plynový s garilem ,karma na ohřev vody) obývák s rozkládací sedačku, v kuchyni a obýváku zvýšený strop, plynový krbe, záchod zvlášť od koupelny se sprchou. Prodám sezónní mobilheim 12x m.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky