středa 17. ledna 2018

Nádrž na dešťovou vodu 1000l

Nezapomeňte si také prohlédnout naši nabídku IBC. Jak vybrat nádrž na dešťovou vodu. Barel, ibc, septik, žumpa, nádrž. Na dně nádrže je zbytek polyuretanoveho lepidla do 5kg.


Rozměry jsou 1x 1x 120cm výška.

Horní otvor 15cm a dole spodní vypouštěcí ventil 5cm. Váha celé nádrže je cca 55kg. Místo odběru Komorní Lhotka, po do. Podzemní plastová samonosná nádrž SMART se využívá k akumulaci dešťové vody. Zásoba vody následně slouží pro závlahu zahrady nebo je možné využít ji v domácnosti.


Jímku lze použít také k akumulací odpadní, splaškové vody. Trápí vás letní sucha a vyprahlé záhony na zahrádkách? S touto nádrží si můžete zadržovat vodu z okapů.

Nadzemní nádoba na vodu je vhodná tam, kde instalace podzemních nádrží a jímek není technicky či ekonomicky výhodná. Okrasné sudy, designové zásobníky, kvalitní. Sudy na vodu ) Hodnocení produktu:.


V nadrzich nebyli zadne oleje ani chemikalie jsou perfektne ciste. Kazda nadrz ma koplet vicka. Vsechny nadrze jsou z velice silneho plastu a po revizi. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Plastová bezodtoková jímka určená ke skladování splaškové nebo dešťové vody, může být použita do míst s výskytem vysoké spodní vody. Nádrže Eco jsou vyrobeny s prodlouženým revizním komínem. Je tedy většinou osazena v nezámrzné hloubce bez potřeby nástavce. Nádrže na dešťovou vodu se používají především k uchování vody pro účely zavlažování zahrady, použití vody do bazénu nebo v domácnosti.


Elegantní a extrémně stabilní dešťová nádrž. Každý z nově postavených domů by měl mít nádrž na dešťovou vodu. Záruka na naše výrobky je let na materiál, životnost jímek je neomezena.


Není potřeba betonovat. Součástí dodávky je plastový pochozí poklop.

Neporušená nádoba je vyčištěná chemickou. Zakopáním nádrže pod povrch ušetříte místo a zároveň využíváte výhod sběru dešťové vody. Nádrž na dešťovou vodu představuje řešení pro sběr užitkové vody, kterou následně můžete použít na zalévání zahrady, WC nebo praní. Hodí se pro rodinné domy i rekreační objekty. Ušetříte až polovinu vody spotřebované v domácnosti i zahradě.


Pokud chcete ušetřit peníze za vodu. Naše samonosné jímky na dešťovou vodu není nutné obetonovávat a jejich instalace je tak velmi jednoduchá.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky