úterý 9. ledna 2018

Dřevěný sud na zahradu

Zahradní Ubbink dřevěný sud na vodu. Tento zahradní sud je dodáván s vodním čerpadlem, a je ideální pro vaši zahradu , balkon, terasu, atd Určitě přidá rustický vkus na venkovním prostředí! Vyroben z kvalitního dřeva, tento zahradní sud j. Je po celkové renovaci, ale delší dobu nebyl využíván a dřevo trochu seschlo a sud na pár místech protíká.


Stačí některé lajsny jen trochu vyklepat a namočit a sud bude zase 1 funkční.

Rozměry: výška 80cm průměr cca 96cm Up. Dřevěná vědtra mohou být jak estetickým doplňkem, tak mohou posloužit i jako květináč. Tento sud je určen pro milovníky horké lázně pod širým nebem v pravém dřevěném sudu.


Nový sud je nutné naplnit až po okraj vodou. Zpočátku může voda prosakovat mezi jednotlivými lamelami, ale po 1-dnech od napuštění se sud stává zcela těsným. Voda se ohřeje na teplotu 40.


Součástí balení je dřevěný sud a vodní čerpadlo.

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů dřevěný sud. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Dopřejte vaší záhradě jedinečnost a přirozenost s našimi dřevěnými dekoracemi. Dřevěné materiály v nás vzbuzují pocit tepla a domova proto by neměli chybět v žádné domácnosti a zahradě. Dřevěný stojan na víno Sud lahví 55 mořený Fortel.


Stojan na víno je vyroben z masivního dřeva. Regál na uložení Sud je dodáván včetně podstavce, který je vložen do sudu. Drazí přátelé, je nám líto, ale dnes bude Sud prázdný.


Na vině jsou technické důvody. Děkujeme za pochopení a těšíme se na vás v tomto týdnu ještě zítra a pozítří, kdy Vám za odměnu (nebo za trest) nadělíme Patrika! A samozřejmě i nějaké to pivo.


Dům a zahrada - Dubovy sud bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Vybírejte z inzerátů. Přes půl milionů uživatelů za den.

Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Plastový sud na děšťovou vodu 120L, x 74cm s víkem, imitace dřeva. Sudy jsou určené pro sbírání dešťové vody. Vzhledem k nízké hmotnosti se snadno přenášejí.


Jsou vyrobeny z polyethylenu, není potřeba žádné zvláštní údržby. Materiál je UV stabilní, odolný povětrnostním vlivům, nízkým i vysokým teplotám. Okrasný sud na dešťovou vodu Barrica 2l.


Plastová designová nádoba Barrica je ideální jako zásobník na dešťovou vodu. Rustikální design věrně napodobuje dřevěný sud. Vyrábíme vyvýšené dřevěné záhony na míru za rozumné ceny.


Líbí se vám dřevěné záhony? A přemýšlíte, že byste na vaši zahradu instalovali také nějaké pěkné, vyvýšené záhony na květiny, zeleninu, nebo třeba na bylinky? Dovedete si představit dřevěný záhon do vašeho skleníku?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky