čtvrtek 11. ledna 2018

Test tyčových mixérů

V dnešní době už ji má většina tyčových mixérů , ale není to samozřejmost. Proto pokud víte, že chcete mixér používat i na sekání, kontrolujte, jestli vámi vybraný produkt tuto funkci umožňuje. Hnětení – Hnětení je nejméně obvyklá funkce tyčových mixérů. Pokud ale patří mezi vaše požadavky, aby mixér. Jeho pomoc oceníte v případě, že chcete mixovat, sekat či šlehat.


V testu tyčových mixérů jsme u zástupců vyzkoušeli jejich výkon v praxi. Zajímalo nás, nakolik dobře mixují, sekají a šlehají. Rozdíly jsme zaznamenali v ceně i výkonu. Zorientovat se v široké nabídce tyčových mixérů na českém trhu je docela složitou záležitostí.


Nejlepší tyčové mixéry nemusí nutně stát fůru peněz. Naopak lze velice dobré přístroj pořídit i za pár stokorun. Většina tyčových mixérů má odnímatelnou nohu, ovšem setkáte se také s těmi, které mají nohu pevně spojenou k hnací hřídeli motoru. Výhodou neodnímatelné nohy je celková robustnost, ovšem na úkor vyměnitelnosti nebo možnosti mýt nohu v myčce.


Nezaberá veľa miesta, a tak môže byť vždy na dosah kedykoľvek potrebujete niečo rozmixovať. Recenze, test a rady jak vybrat nejlepší tyčové mixéry a ruční šlehač. Nejlépe hodnocené smoothie (extraktor). V našem srovnávacím testu stolních mixérů jsme porovnali a pečlivě zhodnotili více než desítku stolních mixérů. Z těchto hodnocených mixérů si jistě vyberou jak nenároční uživatelé, tak ti, kteří na produkt kladou vysoké nároky.


Do srovnání jsme zahrnuli produkty všech cenových kategorií. Jak se v tom všem zorientovat? Vyzkoušejte náš Alza Test , který zaručuje objektivní výběr na základě zákaznických zkušeností.


Mixovat dokáží všechny , ale ne všechny dokáží přirozeně i krájet , sekat či drtit. Test tyčových mixérů , klasických, potvrdil, že čepele se liší nejen ostrostí, ale i tvarem. Některé tvary nožů nedokážou suroviny zpracovat ideální a výsledek je tedy neuspokojivý.


V našem testu tyčových mixérů nás zajímalo, jak dobře si jednotlivé výrobky povedou při výkonu nejčastěji nabízených funkcí, jakými jsou mixování, sekání a šlehání. Odborníci v laboratoři při testování funkcí posuzovali, jak dokáží jednotlivé mixéry připravit majonézu, palačinkové těsto, kojeneckou výživu nebo smoothie. Velká část tyčových mixérů je vyrobená z plastu. Díky tomu jsou lehké, což je velmi důležité zejména při manipulaci s ním. Ty, které jsou vyrobené z nerezu jsou kvalitnější, ale připravte se na vyšší pořizovací cenu i vyšší hmotnost.


U tyčových mixérů je hmotnost poměrně zásadním faktorem. Nejčastěji se hmotnost pohybuje okolo 8-kg , což jsou poměrně únosné a pohodlné hodnoty pro běžnou práci. Těžší modely už mohou být pro některé lidi nekomfortní. Cenová hladina tyčových mixérů Když se řekne tyčový mixér, nikomu se asi nevybaví nějak vysoká cenovka, že?


A je tomu tak správně, ale pozor – levnější modely jsou tu za pár stovek a zase tolik toho neumí, za pár tisíc pořídíte už elitní přístroj, který zvládne vše, co si pro něj přichystáte a zcela bez odmlouvání. Německá kvalita tyčových mixérů válcuje konkurenci, a proto jsme zařadili do našeho srovnání třetí model od výrobce Braun, konkrétně tedy Multiquick MQ7Patisserie. Stejně jako další modely máme i zde přítomnou technologii Smart Spee kdy jedním tlačítkem regulujeme otáčky pouze intenzitou stisku. Tvoří však méně početnou skupinu než typické stolní mixéry určené přímo na výrobu smoothie.


Vybrali sme a porovnali pre vás tyčových ponorných mixérov značiek 4x Bosch, 2x Braun, 2x Delimano, 1x Sencor, 1x G2 1x Tefal, 1x ETA, 1x Gallet, 1x Philips. Počet testovaných produktov: 34. Tyčový alebo ponorný mixér je populárnou súčasťou kuchynskej výbavy.


Na výrobkoch dostupných na našom trhu sme testovali najmä použitie v praxi, teda ako sa pobijú s výrobou majonézy, šľahačky alebo dojčenskej výživy, v ktorej by nemalo zostať plno nerozmixovaných kúskov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky