pátek 19. ledna 2018

Mlýnek kaffia mini slim

Díky své nízké váze je vhodný i jako cestovní varianta. Díky praktickým rozměrům mlýnek snadno padne do ruky, mletí kávy je tak velmi pohodlné. Tělo mlýnku je vyrobeno z barevného plastu. Ruční mlýnek Kaffia Mini Slim vám namele kávu opravdu skvěle! Uvnitř mlýnku naleznete keramické mlecí kameny.


Snadno nastavitelné mlecí ústrojí je vyrobeno z keramiky. Tloušťka namletého zrna je jednoduše nastavitelná, pomocí malé svorky na spodní části mlýnku. Vyroben z tvrzeného plastu, který se Vám ani při menším pádu nerozbije.


Moderní design a praktické rozměry jsou jistě největší devizou tohoto mlýnku na kávu. Praktický kompaktn í mlýnek na kávu s nastavitelnou hrubostí mletí, keramickými mlecími kameny a 60g zásobníkem na kávu. Díky ergonomickému tvaru se mlýnek hezky drží v ruce a mletí je tak příjemně snadné.


Kaffia Standard je elegantní a vysoce praktický ruční mlýnek pro každodenní mletí čerstvé kávy. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Hario Mini Mill Slim od 6Kč - Heureka.


Free Shipping Available. Tento vylepšený mlýnek má funkci nastavení hrubosti mletí, které lze provádět pomocí otočné matice ve vrchní části mlýnku. Stejně jako verze kávomlýnku Plus má nové odolnější šestihranné uchycení kličky. Nejviditelnější rozdíl je v designu. Zatímco si zachoval svoji kompaktnost a široké možnosti nastavení hrubosti mletí, nově dostal odolné tělo z nerezové oceli.


Mlýnek Rhinowares Mini. Má nový zpevněný šestihranný úchyt k. Konstrukce je z nerezu a kvalitní keramické mlecí kameny zaručují precizní a rovnoměrné mletí. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Kč Šeherezád Orientální mlýnek na kávu Altin Skladem. Detail produktu Do obchodu. Nastavení hrubosti mletí, Ruční. Nyní je v ocelovém provedení, takže je dosaženo vyšší životnosti než u předchozích modelů.


Hodnocení produktu: (Velmi dobrý) recenzí. Looking For Mini Slim ? Kaffia Mini Slim od 1€ z ponuky e-shopov Porovnajte ceny a parametre Kaffia Mini Slim na Pricemanii a ušetrite až do ! Hlavní pro uživatele nejpodstatnější je v systému. Hledáte ruční mlýnek na cesty nebo do malé kuchyně? Od původní verze se Plus liší novým usazením kličky do šestihranu, což zaručuje lepší přenos síly a delší životnost. Ono tak nějak platí, že čím jemnější mletí, tím rovnoměrnější výsledek.


Nahrubo melou tyhle mlýnky méně rovnoměrně než na jemno. Kvalitní a spolehlivý mlýnek ! Skvěle padne do ruky a není potřeba velké síly při mletí kávy. Mele velmi rychle, klička pevně drží a nevypadává.


Má uzavíratelný zásobník na zrnka, která tam mohou zůstat, než si. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Vybírejte z 5produktů v kategorii kořenky a mlýnky na koření.


Chytrý nákup#128717;z mnoha e-shopů na jednom místě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky