neděle 28. ledna 2018

Kované sekery husqvarna

Nabízíme široký sortiment seker, nářadí a příslušenství pro práci v lese. Tesárska sekera je vhodná pre tesárske a ostatné práce s drevom. Porisko je v hlave fixované pomocou klinov (dreveného a kovového) pre bezpečnejšie upevnenie. Dodáva sa s koženým krytom ostria.


Možno sa vám zdá, že pri výbere sekery vám toho veľa neporadíme. Nuž, asi neviete, že až tak jednoduché to byť nemusí. Sekier na trhu je naozaj veľké množstvo a vybrať si tú správnu dá neznalému človeku veru zabrať.


Líšia sa predovšetkým kvalitou, materiálmi, cenou ale takisto aj účelom. Zpracování sekery skutečně nese stopy kusového zpracování, pár úderů asi skutečně dostala i ručním kladivem. Co se týká prvního pohledu, tak se jedná v podstatě o totožný nástroj jaký nabízí Hultafors ve. Vybírejte si Sekerky Husquarna podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Sekery HULTAFORS - švédská kvalita!


Gränsfors sekery se vyrábějí pro různé účely, včetně štípání, zpracování dřeva, tesařské i dřevorubecké práce. Aktuální cena sekery HUSQVARNA naleznete zde. Ponúkame vám široký sortiment sekier, nástrojov a príslušenstva.


Těžší štípací sekery mají i kg a více a také topůrko je delší. Tvar hlavy je přizpůsoben k použití při štípání velkých špalků. Hlava sekery je opatřena specielní nepřilnavou vrstvou pro snížení tření a snadné proniknutí do dřeva. Topůrko je vyztužené polyamidovými vlákny, které zvyšují jeho.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Malá sekera pro přípravu palivového dříví, zahradní práce a trekking. Tato vysoce kvalitní sekera je vyrobena z kalené kované oceli, aby vydržele déle ostrá, ale také se snadno.


Dlhá násada násobí vyvinutú silu a na jej konci je dostatok miesta pre uchopenie oboma rukami. Porisko z bieleho orecha je v hlave fixované pomocou klinov (dreveného a kovového) pre bezpečnejšie upevnenie. Tyto sekery mají rovné, dlouhé a tenké ostří, čímž vzniká rovnoměrná sečná plocha.


Vyrábíme ovšem i sekery pro volnočasové aktivity, jako je lov, kempování nebo sport. Vždycky je nicméně třeba sekery používat s uvážením. Poté jsou zlehka ručně broušeny na vodou chlazeném korundovém brusném kameni.


Free Shipping Available. Společnost Husqvarna nabízí široký sortiment seker pro různé druhy práce. Jsou kované ve Švédsku ze švédské vysoce kvalitní oceli. To už není z ořechu, jasanu nebo buku, ale je vyztužené polyamidovými vlákny.


HUSQVARNA kempingová sekera kovaná Kempingová sekera kovaná Menšia sekera vhodná pre použitie v lese alebo rôzne práce v prírode, napríklad pre štiepanie dreva na táborák. Kempingová sekera Husqvarna Menšia sekera vhodná pre použitie v lese alebo rôzne práce v prírode, napríklad pre štiepanie dreva na táborák. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze.


Lehká, kompaktní­ a zároveň robustní­ sekačka s pěší­ obsluhou, vybavená výkonným motorem, velkou palivovou nádrží­, hliní­kovými koly s gumovými pneumatikami. Dřevěná rukojeť z jasanu poskytuje pohodlné uchopení a její horní konec je pro lepší viditelnost natřen oranžovou barvou. Hmotnosť sekery kg, dĺžka 3cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky