úterý 23. ledna 2018

Domácí výčep s chlazením

Pro domácí pohodu, grilování několikrát do týdne nebo posezení s přáteli zvolte raději malý, ale profi domácí výčep se suchým chlazením. Univerzální výčepní zařízení s integrovaným chlazením piva pro domácí požitek z piva. Vhodné na čepování ze všech litrových soudků s COkartušovým tlakovým systémem. Zatímco pro domácí použití si vystačíte s výčepem pro jeden soudek s pivem, větší provozy obvykle mají podstolové chladiče, které si poradí s chlazením více druhů piv najednou.


Tato zařízení jsou obvykle zabudovaná, nepřenosná a pro výčep piva slouží několik kohoutů. Pronájmu výčep , pivní, výčepní,chlazení, pípu.

Výčepní zařízení na pivo s chlazením. Domácí vinotéka Philco PW F. Jednozónová vinotéka z termoelektrickým chlazením Vinotéka Philco PW18F s kovovými policemi umožňuje přehledné uložení vašich vín. Má interiér osvětlený pomocí LED světel a jednoduché senzorové ovládání.


Pro zobrazení veškerého nastavení pak slouží LED displej. Celý zážitek vychutnání si čepovaného piva je nyní obohacen o moment vlastnoruční přípravy oblíbeného nápoje – a s ním i chvíle, na kterou se spotřebitel těší,“ říká Petr Polák, manažer značky Pilsner Urquell. Největší e-shop s výčepní technikou, surovinami a příslušenství pro vaření piva. V pivotéce provádíme záruční a pozáruční servis, montážní, poradenské a servisní práce s výčepní technikou.


Kvalitní výčepní zařízení od českého výrobce Lindr jsou zárukou dlouhé životnosti, spolehlivosti a perfektně vychlazeného piva.

V naší nabídce naleznete výčepní zařízení v mnoha různých variantách a také ve výhodných výčepních sestavách, kde naleznete vše potřebné pro naražení sudu a natočení piva. U nás seženete výčepní zařízení pro domácí použití i pro komerční účely. Madlo vhodné k transportu je zasouvací, veškeré ovládací prvky se ukrývají v zadní části, celistvé boky neruší mřížované průduchy a nové madlo kohoutu skvěle sedí do moderního konceptu. Hned z úvodu je třeba podotknout, že domácí výčep na kvalitě moku rozhodně neubírá.


Pivo je čepováno z chlazeného soudku, což znamená, že chuťový zážitek bude naprosto optimální. Pokud tedy nejste zastánci pověstného sedmého schodu, domácí výčep rozhodně oceníte. Prodám domácí výčep s chlazením od firmy ETA. Má zabudovaný vzduchový kompresor, postará se o potřebné vychlazení piva a pohodlně se s ním čepuje.


Pryč jsou doby, kdy se pivo chladilo ve sklepech ledem. Moderní výčepní zařízení v sobě zahrnuje spolehlivé chlazení na pivo. Dobře vychlazené pivo je hlavně v letních měsících velmi příjemným osvěžením. U této výčepní sestavy PYGMY Vám garantujeme v záruční době zajištění ODVOZU ZDARMA do centrálního servisu výrobce. Věříme, že tento extra servis Vám zmenší starosti při případné reklamaci a přispěje k pozitivnímu vnímání našeho obchodu, který není pouze anonymním prodejcem.


K teto kostky jsou zapotrebi propojovaci hadice zakoncene narazeci hlavici. Hlava by mela mit rychloupinaci koncovky na hadice, kde jedna hadice jde k vycepu s tekutinou a druha smeruje k bombe, nebo tlakovani. Přenosné chladiče nápojů ANTA. Pípa s chlazením Anta, je praktickým řešením zajištění správné teploty piva i jiných nápojů.


Manipulace s přístrojem je snadná díky rukojetím a dobře dostupným ovládacím prvkům, které jsou umístěné na čelní, v několika případech na zadní straně.

Nyní si budou moci od vás zakoupit vlastní výčep a svůj oblíbený nápoj. Dostal jsem domácí výčep s chlazením a nevím,zda do něho půjdou ty. Společnost ETA a značka Pilsner Urquell společně uvádějí na trh domácí výčep – elektrické výčepní. Pokud máte rádi točenou limonádu, pořiďte si domů vlastní výčep. Do výčepu jen našroubujete pet láhev s limonádou a můžete si natočit limču nebo colu i doma.


Originální dárek na oslavy, párty i na domácí použití. Na láhve o objemu 2l Materiál: plast Pouze na sycené nápoje Záruka měsíců. Jsou možnosti, kdy výčep pouze pivo chladí, a je třeba externího kompresoru. Dále jsou ale i možnosti, kdy je kompresor již zabudovaný v daném výčepu, a tak zajistí bezproblémový provoz, jelikož potřebný tlak v sudu je hlídán zcela automaticky. Nebo také možnost, kde je pípa s kompresorem a chlazením pohromadě.


Vychladí až 20l za hodinu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky