středa 10. ledna 2018

Papírové kelímky s vlastním potiskem

Papírové kelímky s vlastním potiskem

V okamžiku, kdy zákazník s kávou v ruce odchází se z kelímku stává reklamní předmět. Vhodně zvolený potisk kelímku poutající pozornost přivede nové zákazníky. Nabízíme celoplošný plnobarevný potisk kelímku. Ale protože potisk musí být.


Papírové termo- kelímky s dvojitou stěnou. Jednorázové papírové kelímky s vlastním postiskem. Kelímky jsou především pro horké nápoje.


FRUBI není jenom hrnek vyrobený výhradně z přírodních materiálů, ale i skvělá možnost prezentace Vaší firmy. Vnitřní vrstva je potažena polyethylenem, takže je vhodný jak na studené, tak i horké nápoje. Ať už na masové akce, nebo třeba k. U velmi horkých nápojů doporučujeme papírové kelímky s dvojitými stěnami s přídavnou vzduchovou komorou mezi vnitřním šálkem a vnější stranou.


Papírové kelímky s vlastním potiskem

Díky tomuto řešení nápoj udrží teplotu déle a kelímek nebude tolik pálit do rukou. Vlastní potisk KVALITA, ZKUŠENOST, INDIVIDUALITA Prezentujte Vaší firmu a balte zároveň! Potisk papírových a plastových obalů. Vhodné jak pro studené, tak pro teplé nápoje. Můžete si objednat potisk na bio papírové kelímky na horké nápoje.


Jsou plně recyklovatelné, rozložitelné a kompostovatelné. Pro události, kdy se nevyplatí koupit kelímky s vlastním motivem, Vám nabízíme možnost zapůjčení kelímku s univerzálním motivem - transparentní či univerzální s potiskem bez reklamy ve čtyřech odstínech. Pronájem je jednoduchý a levnější než si myslíte! Vyrábíme a dodáváme plastový nápojový kelímek z polypropylenového materiálu pro vícenásobné použití. Zajišťujeme ekologický systém vratných kelímků NickNack.


Papírové kelímky s vlastním potiskem

Komplexní systém vratných kelímků. Pro více inspirací, jak může být Váš kelímek potisknut , se podívejte do galerie již realizovaných potisků ZDE Kde naše kelímky můžete potkat? Reklamní papírové kelímky jsou ideální pro reklamu a budování povědomí o značce. Propagujte své nejnovější nabídky nápojů v papírových kelímcích s vlastním potiskem. Reklamní předměty kelímky budou dokonalým společníkem vašich nápojů.


Cena za papírové kelímky s logem tisku závisí na počtu barev a množství tisku. Kvalitní papírové kelímky na kávu s vlastním potiskem Dvouvrstvé kelímky na kávu s vlastním potiskem vhodným pro Vaší reklamu vyrábí firma ASPro PACK s. Zamyslete se nad správnou volbou kelímku, který Vám padne do ruky a vyberte si vlastní design. Cena od Kč bez DPH od Kč.


Papírové kelímky s vlastním potiskem

Multifunkční šátky a roušky s vlastním potiskem. TAEDA - stylové a moderní multifunkční šátky s vlastním potiskem. Máme na výběr z několika druhů reklamních multifunkčních šátku - všechny s typy vlastním potiskem. Plastové kelímky Popcup s úžasnými designy podle přání klientů vyrábíme s cílem přinést něco extra těm, kteří si z nich vychutnávají nápoje nejrůznějších druhů. Barevné potisky dodají plastovým kelímkům atraktivnější vzhled a lidé si z nich nápoje hned lépe užijí.


Originální předmět poznámkového bloku, který upoutá pozornost na první pohled a zaručeně zaujme klienta a upozorní na Vaše firemní logo. Kelímek na polévku s potiskem noviny 330ml. Krabičky jsou vyráběny z kvalitního kartonu, celoplošně plnobarevně potištěné a následně potažené matnou či lesklou laminací.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky