čtvrtek 18. ledna 2018

Lahev na šlehačku bazar

Lahev na šlehačku bazar

Popis: Prodám lahve na šlehačku. Jedna l, druhá l. Teplice, cena 499Kč, od caratepna Sbazar. Výška láhve 2mm, průměr láhve mm, tři trysky a kartáček na čištění v balení. S lahví na šlehačku hravě vykouzlíte tu nejlepší domácí šlehačku a vaše zákusky budou ještě lahodnější.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.


Lahve na šlehačku na Alza. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Tenhle kousek už si ode mě bohužel nekoupíte. Můžete mi zde zadat svou e-mailovou adresu a jakmile se ke mě stejný produkt znovu dostane, pošlu Vám upozornění.


Láhev na šlehačku ⛔ Někdo byl rychlejší. Nebo si můžete vybrat z podobných produktů. Každý den stovky novinek v nabídce. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. Ostatní - Sifonova lahev bazar.


Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Lahev na šlehačku bazar

Nově přehlednější a rychlejší. Jestli si rádi pochutnáte na zmrzlinovém poháru nebo vídeňské kávě, nesmí vám láhev na šlehačku doma chybět. Příprava je velmi snadná a díky třem dekoračním tryskám si navíc můžete vyhrát i se zdobením. Prohlédněte si aktuální inzeráty láhev.


U nás najdete, co potřebujete. Chcete prodat nepotřebné zboží? Inzerce na bazaru je zdarma. Už je poslední jedna litrová lahev , dále pak mám směs sušených hub po 35- kč Poštovné při platbě na účet 10- kč, anebo je možný po domluvě osobní odběr NA SMS N. Dům a zahrada - Lahev cobazar.


Lahev na šlehačku bazar

Hasicak hasiči pristroj. Lahev metaxa honey a lahev 1l Ewan Williams honey reserve. Prodám dvouplotýnkový Pb vařič Pálavan včetně Kg PLNÉ bomby. Nabizim i jine lahve za super ceny.


Vařič je velmi zachovalý,po výměně těsnění,odzkoušený a plně funkční. Při osobním odběru předvedu. Možno poslat při platbě předem na účet,poštovné 13-Kč. Prodám úplně novou láhev na šlehačku DELÍCIA od Tescomy, objem l. V láhvi na šlehačku DELÍCIA můžete připravit klasickou bílou domácí šlehačku nebo šlehačku ochucenou cukrem, kakaem či ovocným sirupem. Prodám kvalitní značkovou nerezovou láhev na šlehačku HENDI l nová.


Prosím, klikněte i na moje ostatní inzeráty. Bazar online, inzerce zdarma. Stroje a mechanizmy, bazar. Kupujte výhodně a levně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky