čtvrtek 11. ledna 2018

Prachovka diskuze

Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Věrný společník při vašem úklidu. Praktická prachovka perfektně odstraní prach ze všech povrchů. Elektrická rotační prachovka Go Duster vás zbaví prachu rychle a efektivně. I úklid může být s úsměvem!


Možná si myslíte, že je to předem prohraná bitva.

Utírání prachu je totiž nevděčný, nikdy nekončící úkol. Jeden den ho setřete a další už je vše zase pokryté protivným nánosem. Ale i když bohužel nejde váš domov zbavit prachu napořá existují triky jak si s ním poradit. Tahle utěrka z mikrovlákna je hit posledních několika let a přiznám se, že i mně se osvědčila nejvíc. Lze ji použít suchou, čímž zamezíme vzniku nevzhledných stop, jaké zanechává suchý hadr.


Zároveň nevíří prach jako prachovka a obvykle stačí plochu otřít jen jednou. Ale pokud máte doma místa, kam se rukou. Podělte se o ní s ostatními uživateli našeho serveru.

Pište prosim pouze smysluplné a věcné příspěvky v souladu s dobrými mravy a pravopisnými pravidly, bez vulgarit, obscénností či urážek, beze slov, které. Zdravím,mám ještě jeden problém,z pohledu řidiče,když sedím na sedledadle je na předním kole na pravo-prochází jí oska,taková prachovka -myslím,že je to prachovka. Kámoš ji někde ztratil při opravě a nikde ji nemůžeme sehnat. Právě proto jsme některé z nich vyzkoušeli – tři druhy prachovek, tři spreje slibující i následnou odolnost povrchu proti prachu a tři druhy vlhčených ubrousků na úklid.


Chlupatá prachovka už rozebírají maminky na webu eMimino. Nerozbrečelo mě to tedy, ale kdyby mi dal něco, co ví, že nemám ráda, tak to by byla taky asi diskuze. Já mu taky nedám něco, co nemá rád a dávám si celkem záležet na tom, co kupuju za dárky.


Přečtěte si rady a zkušenosti na téma prachová bunda do čistírny. Bundu - bílou s výplní z prachového peří. Minulý víkend jsem naběhla na pračku a ouha - na.


Presne na to slúži naša horúca novinka - handra PELLE. Je vhodná na zametanie vecí pod koberec, prekrývanie špiny, rozmazávanie exkrementov, poslúži aj ako prachovka a pre náročnejších zákazníkov ju po namočení vieme odporučiť aj ako sychravý vecheť. Neváhajte do minút, handra PELLE je tu už len na obmedzený čas.


Dlouhá chmýřovitá vlákna, která proniknou do skulin a štěrbin. Jedinečná chmýřovitá hlava ze speciálních vláken, která zachycují prach. Roztažitelná rukojeť umožňující odstraňovat prach všude, včetně obtížně přístupných míst.


Skládací rukojeť pro snadné uložení.

Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat. Prachovka se dá snadno vyprášit. Jak se pak vyčistí od prachu? Nebo jste spokojené s nějakou jinou? Myslím tuto - I o tom se diskutuje na Modrém koníku.


Přečti si zkušenosti a názory ostatních. Dobrý den, zajímalo by mě, kam přesně se tato prachovka na robota upíná. Robota mám doma, ale ani po bližším ohledání nemohu přijít na to, kam s ní.


Vážený zákazníku, vzhledem k situaci omezujeme způsoby dopravy a rušíme možnost vyzvednutí na odběrných místech PPL, DPD a pobočkách České pošty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky