čtvrtek 1. března 2018

Beko wmb 61242 pt návod

Tento návod k obsluze je zařazen do kategorie domácí spotřebiče. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Všetky informácie, ako je veľkosť súboru, náhľad obrázku manuálu, kategória manuálu a pod.


Warnings physical, sensory or mental capabilities, or lack of experience and knowledge, unless they have been given supervision or instruction concerning use of the appliance by a person responsible for their safety. Otherwise, lack of airflow from below of your machine may cause electrical parts to overheat. This may cause problems with your washing ma.

A, což přináší ty nejlepší výsledky. Abysazlepšilakvalitavýrobku,technickéúdajetohtospotr ebičasamôžuz. Automatické volněstojící pračky BEKO. Domácí spotřebiče BEKO. Kapacita prádla : kg Spotřeba el.


Wh Spotřeba vody litrů programů PET program na odstraňování zvířecí srsti Baby Care, Mix 4 Denní praní, Freshen Up, Xpress. Na této stránce je možné stáhnout ho zcela zdarma. Podrobné informace o návodu naleznete níže.


Pokiaľ tu návod k vášmu produktu nie je, objednajte si ho pomocou nášho objednávkového formulára nižšie.

Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve. Návod k obsluze pro Žádost o návod k obsluze, Nenašli jste návod , který potřebujete? Nechýba ani funkcia na odstránenie zvieracích chlpov z textílií alebo BabyProtect, ktorý odstraňuje alergény a dokonale dezinfikuje bielizeň.


Elektronické vyvažovanie bubna zaistí rovnomerné rozloženie a efektívne. Navyše má aj program „Mix“, vďaka ktorému už nemusíte triediť bavlnu a syntetiku. Náhradní díly se zvláštní specifikací (veškeré díly s elektronikou, motory, displeje atd…), jsou určeny výhradně k odborné instalaci servisními techniky s příslušným oprávněním.


Nagrałem ten filmik ponieważ, gdy ja szukałem pralki firmy Beko nie było żadnego filmu amatorskiego. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Najít Uživatelskou příručku nebo návod k obsluze jakékoli značky. Archivujte si všechny vaše uživatelské příručky a návody pro budoucí použití. ManuálDB je databáze návodů k použití, která se stále rozšiřuje o další manuály.


Lastmanuals vám umožní stahovat BEKO uživatelskou příručku ve formátu PDF. Sdružujeme návody z více stránek s manuály a vy tak nemusíte hledat na několika serverech, ale požadovaný návod naleznete jednoduše u nás a my Vás přesměrujeme na tu správnou webovou stránku. Elektrické zapojení Připojte výrobek k uzemněné zásuvce chráněné pojistkou na A. Další slevy bílého zboží na Kupi.


V BEKO pračkách můžete spustit další máchání, které poskytuje další ochranu a zajišťuje, že z vypraného oblečení jsou odstraněny i sebemenší stopy pracího prostředku.

Medzi jej špeciálne funkcie patrí napríklad zrýchlené pranie, či jednoduché žehlenie. Vybavená je aj užitočnou detskou poistkou. Volba pomocné funkce Použijte následující pomocné funkce podle svých každodenních potřeb.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky