úterý 6. března 2018

Elektrický otvírač dveří befo

Otvírač umožňuje předávat informace o stavu dveří (zavřeno nebo otevřeno) do jiných bezpečnostních systémů – např. Pro tuto funkci je otvírač vybaven mikrospínačem se svorkovnicí a díky tomu je jeho tělo o 9mm vyšší. I přes toto poměrně jednoduché řešení se dodává více druhů elektrických otvíračů, které se liší napájením a možnostmi použití.


Vše pro ochranu vstupu do budov. Prosím, použijte minimálně zn. Nízkonapěťový elektrický dveřní otvírač se signalizací otevřených dveří.

FAB BeFo KLASIK 5- elektrický otvírač dveří. Signalizace stavu OTEVŘENÝCH nebo ZAVŘENÝCH dveří. Doplňkový díl k samoinstalačním videům Aktion CLOUD. Připojení elektrického zámku ke snímači eSmart Reader s použitím ochranné diody v závěrném směru.


V kategorii elektrické otevírače dveří je pro Vás připravena široká nabídka tzv. BeFo KLASIK) pro klasické dveře až po speciální ( BeFo PROFI) elektrické otvírače pro požární a bezpečnostní dveře. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Ostrava a okolí možnost včetně montáže.


BEFO PROFI s momentovým kolíkem odjistí, a tím je v poloze OTEVŘENO.

V poloze OTEVŘENO jen po dobu trvání impulsu napětí = při sti. Pod napětím průchozí, bez napětí blokován. Součástí dodávky je montážní lišta délky 100mm, která slouží pro uchycení zámku do zárubní.


Nastavitelná západka šířky 20mm. Prodej zabezpečovací techniky. Nejširší nabídka zámků, cylindrických vložek, kování a zabezpečovacích systémů v ČR. Elektrický zámek je v poloze otevřeno jen po dobu trvání napěťového impulzu, tedy pouze po dobu, po kterou je stisknuto patřičné tlačítko na ovládacím zařízení, jinak jsou dveře uzavřeny.


Podívejte se s námi na přehled elektrických otvíračů a jejich vlastností. Je v poloze OTEVŘENO jen po dobu trvání napěťového impulzu – to je pouze po dobu, po kterou je stisknuto patřičné tlačítko na ovládacím zařízení. Zámek BEFO 5elektrický otvírač FAB Základní řada otvíračů dveří FAB.


Na venkovní straně dveří musí být klika nahrazena koulí. Uzamykací zámek: Zámek přímo uzamyká dveře. Přivedení i krátkého napěťového pulzu se zámek automaticky odemkne a zůstává odemčen až do okamžiku opětovného uzavření dveří.


Lze využívat kliku na obou stranách dveří. Otevírání dveří přes mobilní telefon. Novinkou v naší nabídce je velmi bezpečná cylindricklá vložka Airkey,kterou můžete otevírat mobilním telefonem.


Stačí přiložit a otevřít. Nepotřebujete klíč,kartu ani čip.

Technologii vyvinula špičková evropská společnost a tudíž bezpečnost byla již při vývoji na prvním místě. Navštivte naši provozovnu v Praze a. Díky speciální konstrukci je zajištěno 1 odblokování západky i pod zatížením až 2kg (např. těsnění, nápor unikajících osob apod.). Základní rozměr reverzního el. Elektrické otvírače ploché konstrukce řada 1provedení PROFIX2. Při stavu polohy dveří hlásí, zda jsou dveře OTEVŘENY nebo ZAVŘENY.


Otvírač je vybaven mikrospínačem se svorkovnicí, který plně nahradí přídavné magnety, instalované na dveřích. Výška vlastního těla otvírače se.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky