středa 21. března 2018

Chladící taška na potraviny

Hledáte tašku, ve které uchováte zboží či potraviny po delší dobu? Jste jednotlivec a většinu svých jídel jíte na cestách? Rozvážíte potraviny a přemýšlíte, jak je uchovat v chladu po delší čas i během teplých letních dní? Campingaz Entertainer 12L zaujme nevšedním vzhledem a skvělou chladící funkcí.


Tepelná izolace která udrží teplotu potravin po delší dobu.

Ideální na obědy a svačiny. Dvojité ucho do ruky a zapínání na zip. Na výběr ze dvou barevných variant.


Termotaška s chladící vložkou a plastovou dózou, termotaška je vyrobena z polyesterové textilie, pevné a lehké PEVA izolace s oddělitelnou přepážkou, popruhem na rameno a uchy, gelová vložka vyrobena z termoplastu (PE) s mrznoucí náplní, plastová dóza vyrobena z odolného plastu s kvalitním silikonovým těsněním víčka – vzduchotěsné a vodotěsné, potraviny. Elegantní chladící taška na jídlo a potraviny od firmy Campingaz. Objem tašky je litrů a celkem pojme čtyři litrové lahve a jídlo nebo pití vydrží chladit až hodin.


Termotaška Entertainer Dual dokáže díky dvěma odděleným komorám potraviny nejen chladit, ale také udržovat teplá.

Kableky, peněženky, kufry a batohy za skvělé ceny zde čekají jen na Vás! Srovnejte ceny, akce a slevy, vyhledejte možnost poštovného zdarma a najděte tu nejlepší nabídku - vše na jednom místě! Expedice 2-dny, s potiskem od 6-dní.


Vše vyřídíte Jednoduše on-line. Taška atraktivního vzhledu s praktickou vodotěsnou kapsou pojme rodinný oběd nebo zásobu pití na většinu dne. Víceúčelová chladící taška , jejíž část funguje jako organizér na autosedačku, část jako chladící taška na potraviny a vrchní část jako držák s průhlednou slídou na laptop. Vnitřní část je ošetřena antimikrobiální úpravou, která zamezuje růstu bakterií, plísní a zápachu.


Chladiace tašky a boxy. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Poté, co složenou tašku přes noc uložíte do mrazicího boxu, dokáže vaše potraviny a nápoje chladit další den až h. Energofish: Rybársky portál online, správy, zaujímavosti, videá. Přenosná chladící taška na potraviny. Akciové rybárske prúty, navijaky, plaváky, háky, siete.


Najdete u nás standardní chladící tašky až do objemu litru, ale taky úžasné designové kousky, které vypadají jako luxusní kabelka, kterou můžete nosit jak do práce, tak do školy a vychlazené nápoje budete mít pořád po. Obaly a tašky na jídlo jsou skvělou alternativou oproti jednorázovým sáčkům. Vaše jídlo ochrání před špínou, zároveň ho udrží déle čerstvé, jsou ekologické, dají se snadno udržovat a jsou hezké.

Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve. Nabízíme kvalitní chladící boxy, elektro boxy, pasivní boxy s vysokou funkčností a moderním designem od přední italské značky Gio Style Kuchyn-domov.


Uvnitř je tepelně izolační materiál, který udrží Vaše potraviny buďto teplé nebo studené. Taška je skvělá na grilování, pláž nebo jen na přenesení potravin z obchodu domů. Díky přenosné chladící tašce či pikovému batohu s termo-izolační kapsou se už nikdy nebudete muset bát o čerstvost potravin. Díky vnitřní kapse na led a izolované podšívce vydrží potraviny uvnitř boxu déle čerstvé. Box je dodáván s karabinou,.


Praktický chladící box na svačinu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky