pátek 2. března 2018

Nerezová chladící spirála

Klasický spirálový chladič, který se ponoří do mladiny a připojí na rozvod studené vody. Jednoduchý a rychlý způsob jak ochladit mladinu po varu. Chladící spirála z nerezu. Výrobek je vyvinutý speciálně pro domácí vaření piva.


Rychle ochladí mladinu po chmelovaru, před přidáním kvasnic.

C za méně než minut. V příslušenství jsou dvě hadice o délce 130cm. Vážení zákazníci, z preventivních důvodů nebude od 17. Chiller 1 ponorný chladič, sladový chladič, Ø 21.


Prodám nevhodný dárek, nepoužitý plně funkční, pouze vyzkoušena funkčnost. Různé velikosti dle požadovaného počtu nápojových cest a typu chladiče. Rychlé ochlazení mladiny ze 1°C na pokojovou teplotu cca za minut.

Nerezové šneky do chladičů nápojů. Při přípravě piva je potřeba horkou mladinu co nejrychleji ochladit, abychom předešli kontaminaci. Fermentační nádoba - l - zabudovaná chladicí spirála. V tomto kotli to kvasí – a to je moc dobře! Kvalitní fermentační nádoba RCBM-45CFC výrobce profesionálního gastronomického vybavení Royal Catering je ideálním zařízením pro hobby pivaře a ambiciózní mladé vinaře, ale je rovněž vhodná pro profesionální použití.


Topná spirála uvnitř konvice ohřívá vodu. Existují dva způsoby provedení – skrytá a viditelná. Viditelná topná spirála – stále méně oblíbená především kvůli náročnější údržbě. Usazuje se na ní vodní kámen a jiné vápenaté usazeniny, které mohou snižovat efektivitu a životnost spotřebiče.


Prodám chladící spirálu dvojtě stočenou z 11m dlouhé trubky, průměr 10mm Prodám za 50- PRODÁNO ! Vyrábíme gastronomické vybavení a zboží z nerezové potravinářské oceli. Doručení zboží až domů nebo osobní odběr. Všechno nabízené zboží máme skladem. Udělejte radost sobě nebo blízkým a nakupte si Elektrická topná spirála ještě dnes.


Je vhodný do cateringů, restaurací a dalších gastronomických zařízení.

Tato chladicí spirála je nutností pro každého sládka. S chladicí spirálou RCBM-41NCS z gastronomického vybavení výrobce Royal Catering zajistíte potřebné zchlazení mladiny a zachováte tak cenné chutě. Chcete si vyrobit své vlastní pivo? Dobrý den, jaká je dostupnost El.


Rychlovarná konvice Guzzanti GZ 2nejenže připraví horkou vodu pro váš oblíbený nápoj, ale také pobaví vaše děti. Nádoba konvice je totiž skleněná s modrým podsvícením, takže lze snadno pozorovat v. Dopravu zajistíme zdarma po celé ČR. Tyto rozměry jsou zpravidla ihned k dodání z našeho skladu.


Velká plocha zaručuje velmi účinné a rychlé ochlazení média krbové teplovodní vložky a tím maximálně zvyšuje bezpečnost topení. JBG se zaobleným předním sklem, s úložným chladícím prostorem, osvětlení zářivkou, nerezová výstavní plocha, mramorová pracovní deska, samoodmrazovací systém, zadní posuvné zavírání. Vhodná na prodej širokého sortimentu potravin: maso a u. Inzerát Spirála na bojler v okrese Šumperk, cena 100Kč, od mb-beda na Sbazar.


Popis: Prodám starší keramickou spirálu na bojler.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky