středa 28. března 2018

Sanitační sada bajonet

Slouží k proplachování, chemickému a mechanickému čištění pivního vedení. Vážení zákazníci, z preventivních důvodů nebude od 17. Proplachování pomocí sanitačního roztoku.


Sanitační sada bajonet

Důkladné propláchnutí vedení. Možnost použít sanitační kuličky. Narazte naražeč bajonet do sanitačního adaptéru. Sanitační adaptér BAJONET - postup sanitace vodou: 1. V souvislosti s usnesením vlády funguje provozovna pouze pro expedici internetových objednávek. S touto sadou se dá čistit vedení k sudům všech pivovarů, které používají naražeče typu BAJONET (např.


Budvar, Klášter, Prazdroj, Gambrinus, Lobkowitz a další). Pivní vedení je nutné proplachnout po každém vytočeném sudu. Až dotočíte sud narazte naražeč do sanitačního adaptéru.


Sanitační sada bajonet

Otevřete páku výčepního kohoutu a čekejte dokud z něj nepoteče čistá voda (vypláchnou se všechny zbytky nápoje a částečně usazeniny). Mycí karáč kohoutu 10mm 4. Alkohol vždy pijte s rozumem. Pryč jsou doby, kdy se pivo chladilo ve sklepech ledem. Moderní výčepní zařízení v sobě zahrnuje spolehlivé chlazení na pivo. Dobře vychlazené pivo je hlavně v letních měsících velmi příjemným osvěžením.


Hodnocení produktu:. Naražeč bajonet nasadíte na hlavici, připojíte hadici, která je součástí balení a jednoduše propláchnete pivní vedení. Odskrutkujte hlavicu zo sanitačného súdka, do súdka pripravte zriedený sanitačný roztok v předpísanom pomere (obvykle 1:- diel sanitačného roztoku na dielov vody). V našem sortimentu si vyberete sanitační adaptéry ( bajonet , plochý, kombi), sanitační panely kombinující jednotlivé adaptéry, sanitační sudy a přístroje nebo kompletní sanitační sady.


Sanitační sada bajonet

Malé velikostí ale velké významem jsou také sanitační kuličky, které vám pomohou odstranit mechanické nečistoty. Sada sanitační adaptér bajonet s provedením k napojení na sprchovou hadici. Tato sada Vám zajistí pohodlné a snadné čištění Vašeho výčepního zařízení v pohodlí domova. K sadě je možno dokoupit spojku na zahradí hadici, což činí ze sady více účelný a všestraný čistič ať jste kdekoliv.


Našroubujte zpět hlavici na sanitační su naražte naražeč a natlakujte stejným. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Sanitační sada bajonet

Nejlevnější e-shop NEJLEVNĚJŠÍ KNIHY. Zboží za akční ceny, slevy. Sada Párty pípa s ruční pumpou, naražeč bajonet -. Sada obsahuje: tlaková guma 1ks o kroužek 2ks. Pripravte si sanitačný sadu.


Zahradní nábytek, bazény, solární sprchy a vybavení domácnosti značky Lindr Značka Lindr se zaměřuje především na vybavení domácnosti a zahrady v kategorii Výčepní zařízení. Za skvělé ceny s dodáním do hodin.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky