čtvrtek 1. března 2018

Konvice na kávu tescoma

Konvice a džbány na teplé i studené nápoje. Ať už milujete ovocné domácí limonády nebo spíše holdujete pití čaje a kávy, v této kategorii si rozhodně přijdete na své. Máme pro vás nerezové konvice na čaj a kávu , porcelánové konvice nebo tolik oblíbené skleněné džbány třeba na domácí ovocné nápoje.


Skleněné, porcelánové, keramické i nerezové konvice a džbány vynikající pro přípravu a podávání horkých i studených nápojů. Příprava výběrové kávy a čaje v domácích podmínkách je hotové umění.

Pro přípravu vynikající kávy není třeba pořizovat neskladné elektrické kávovary za desetitisíce korun. Silnou a lahodnou kávu vám kdykoli uvaří kvalitní moka konvičky TESCOMA. Všechny výrobky jsou precizně zpracovány a vynikají originálním designem.


Prvotriedne sklo a vyberaný, cenami ovenčený dizajn bude vašim nápojom svedčať! Značkový e-shop TESCOMA nabízí originální kuchyňské potřeby určené pro vaření, pečení i stolování. Nakupujte přímo od výrobce.


Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. To ale neznamená, že musí být neskladný a zabírat spoustu místa. V TESCOMĚ pro vás máme moka konvičky z nerezového či hliníkového materiálu, se kterými připravíte kávu přesně dle svých představ.


Moka konvičky pro vás máme z řad PALOMA a MONTE CARLO a můžete si být jisti, že s nimi dokážete opravdové divy. Pomůcky pro čaj a kávu. Vše, co vám usnadní přípravu vašeho oblíbeného horkého nápoje najdete také v sortimentu TESCOMA.


Je libo pořádnou mléčnou čepici na vašem espressu? Nebo si nejdříve chcete namlít kávová zrna na exkluzivním ručním mlýnku? Dostali jste snad chuť na dobrý porcovaný čaj? Vítejte na stránkách elektronického a informačního objednávkového systému NEOS. Můžete v něm snadno realizovat vaše objednávky zboží od společnosti Tescoma a současně vám poskytne všechny potřebné informace o akcích, novinkách a změnách, které by vám neměly uniknout.


Kdo by nemiloval čerstvou kávu ? Dopřejte si její jedinečné aroma, kdykoli na ni dostanete chuť. Stačí nasypat kávová zrnka do mlýnku HANDY, několikrát lehce otočit kličkou a přesná porce pro vaše sametové espresso, tureckou či moka kávu je hotová. Jak uvařit kávu v moka konvičce?


Nádobu na vodu naplňte studenou vodou po vzduchový ventil.

Najemno pomletou kávu nasypte do sítka na kávu. Celou konvici postavte na zapnutou plotýnku. Ve chvíli, kdy káva vystoupá do nádobky na kávu , mokka. Cena s DPH: 5Kč Registrovaní zákazníci navíc. Prohlédli jste si Produkty.


Kanvica TEO bola navrhnutá po vzore French press - jednoduchého francúzskeho kávovaru na prípravu skutočne kvalitnej kávy s vycibrenou chuťou a vôňou, ktorý si skvele poradí aj s prípravou sypaného čaju. Kanvica na čaj a kávu TEO zaujme na prvý pohľad svojim čistým a nadčasovým prevedením. Po vyluhování čaje nebo kávy stlačte filtr pomalu dolů a nápoje můžete podávat. Vyrobená zo žiaruvzdorného. Kč TESCOMA konvice na čaj a kávu TEO 0. Detail produktu Do obchodu.


Kč Bredemeijer Konvička na čaj Xilin 2l červená Skladem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky