čtvrtek 1. března 2018

Sencor rýžovar srm 0600wh návod

Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporu. Nejsem jen obyčejný rýžovar ! Mám několik přidaných funkcí a režimů, kterými jistě potěším.


Díky nim se stávám multifunkčním a ušetřím mnoho času a úsilí, které byste obvykle strávili nad přípravou nebo věčným postáváním u plotny. Multifunkční rýžovarspeciálních vařících režimů- Rice - pr. Na stránce neleznete návody a manuály na Rýžovary - Sencor v českém jazyce ke stažení zdarma ve formátu pdf. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Vaření v tomto rýžovaru je velice jednoduché a rychlé, připravit v něm můžete všechny druhy rýže včetně rýže na sushi. Je vybaven funkcí automatického vypnutí, po dovaření rýže se hrnec sám přepne do funkce Keep Warm – ta udržuje rýži teplou po. Tento návod k obsluze je zařazen do kategorie domácí spotřebiče. KjiuTi vruuu vuuy při varem ryze.


Jedná se o skvělého pomocníka při přípravě jakéhokoliv druhu rýže, například rýže na sushi, rýže Basmati nebo třeba jasmínová rýže. Rýže se vaří v páře a rýžovar si sám vše reguluje. Je vhodný pro přípravu všech variací tohoto pokrmu, včetně rýže na suši.


Hrnec funguje na principu vaření v páře, má pokličku s otvorem pro její přebytečný únik a objem l, takže stačí na uvaření 4g rýže. Hrnec má automatické vypnutí po dovaření a přepnutí na funkci Keep Warm, která udrží rýži teplou až hodin. Samozřejmostí je vyjímatelná nádoba a světelná kontrolka. Měl jsem rýžovar od Sencoru a dělal úplně to samé. Mám už roky japonský rýžovar z Japy a nemůžu si ho vynachválit, už bych se bez.


N3o21: Na rýžovary Sencor jsem nedávno. Automatické vypnutí a funkce Keep Warhrnec se po dovaření rýže automaticky vypne a přepne. Je vhodný na prípravu všetkých variácií tohto pokrmu, vrátane ryže na suši. Speciální hrnec pro vaření rýže. Hrniec funguje na princípe varenie v pare, má pokrievku s otvorom pre jej prebytočný únik a objem l, takže stačí na uvarenie 4g ryže.


Varenie v tomto ryžovare je veľmi jednoduché a rýchle, pripraviť v ňom môžete všetky druhy ryže vrátane ryže na sushi. Je vybavený funkciou automatického vypnutia, po dovarení ryže sa hrniec sám prepne do funkcie Keep Warm - tá udržuje ryžu. Má plně automatický provoz a světelné kontrolky provozu.


Objem 6l pro přípravu 400g rýže. Uchová rýži teplou až hodin. Na stránke nájdete návody a manuály na Rýžovary - Sencor v českom jazyku na stiahnutie zdarma vo formáte pdf. Vhodný pro přípravu všech druhů rýže včetně rýže na Sushi, plně automatický provoz. Vy se tak budete moci věnovat příjemnějším věcem, než je pobíhání kolem plotny.


Do nádoby o objemu l se vejde až 4g rýže, takže perfektně obslouží i čtyřčlennou rodinu. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Chcete vedieť, či je cena 14.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky