čtvrtek 22. března 2018

Tlaková myčka test

Jak postupovat podle čeho se řídit při jeho výběru? Jak vybrat vysokotlaký čistič. Výborná je nízká hmotnost kolem kilogramu a praktická pojezdová kolečka. Vysokotlaká myčka se snadno a rychle ovládá.


Také elektrický kabel a vodovodní hadice jsou dlouhé metrů, což pro běžnou práci stačí. Součástí balení je tlaková pistole, nástavec s otočnou tryskou a druhý nástavec s rotační turbo tryskou. Je to přístroj, který se používá k rychlému a účinnému čištění nejrůznějších věcí či povrchů. Podle názvu můžeme odvodit, že tyto čističe fungují na základě tlaku. Jedná se tedy o stroje, které čistí proudem vody, která je.


V tomto videu se můžete podívat na úvodní video, kde Vám poradíme. Výhodou je také velice dobrá manipulace. Je oblíbená zejména u rodinných domů.


Perfektní a kvalitní wapka vhodná pro všestranné využití. Díky výdrži baterie až minut můžete čistit zcela nezávisle na elektrické přípojce. Přístroj je možné používat po dobu minut. Tlaková myčka Nilfisk C 120.


Příslušenství je tvořeno vysokotlakou hadicí o délce metrů, dále tryskou s. Pojme až sad nádobí. Co se týká spotřeby elektrické energie, ta jí mírně nadprůměrná. Vody spotřebuje naopak méně než je obvyklé. Je vybavena většinou funkcí, chybí ji pouze dětská pojistka.


Stroj se nám líbil, ale docela nás zarazilo, že technik při otevření stroje zjistil tepelnou deformaci opředení cívek vinutí statoru elektromotoru, a to jsme v kuse nestříkali déle než cca min. Dobře ohebná tlaková hadice se pro skladování navine na závěs umístěný na zadní straně, je opletena ocelovým úpletem a k. Její hmotnost činí kilogramů. Recenze Bosch, Beko, Miele, Siemens,. Nově u nás Holící strojky, Toustovače a Powerbanky.


Prodáváme tlakové myčky značek Michelin. V naší nabídce tlakových myček najdete tlakové myčky přenosné, těžší a výkonější tlakové čističe. Rozprašná pistole s turbo tryskou pro čištění i velmi zatvrdlých nečistot. Nejvyšší možný tlak činí 1barů.


Myčka PW 1C je výkonná myčka , která bez jakýchkoli problémů zvládne i náročnější práce, od mytí motorových vozidel a zahradní techniky, až například po čištění různých přístupových cest. Přijde mi , že tato myčka je vyráběná od firmy Bosch, došel jsem k tomu proto, že při porovnání na heureka. Nemusí sloužit jen na umytí auta, poradí si také se špinavým chodníkem, očistí střechu nebo fasádu. Jaká bude ta pravá pro vás?


Neobejdou se bez ní zejména majitelé horských kol, nebo terénních motocyklů. Jistě máte ve svém okolí někoho, kdo těmto adrenalinovým sportům holduje, zeptejte se ho, jestli by si dokázal údržbu bez tlakové myčky. Nádobí, které z ní vyndáte je perfektně usušeno a nepotřebuje žádné další utírání. Co se týče kapacity, je myčka nejvhodnější pro čtyřčlennou rodinu. Jistě omluvíte “krásnou” holandštinu v videu.


Tento vysokotlaký čistič sice vyžaduje vyšší prvotní investici, pojí se však s minimálními náklad na provoz a údržbu. U každé myčky uvádíme přesné. Hledáte-li čistič pro příležitostné použití ve vaší dílně, vystačíte si s levnějším modelem s plastovým čerpadlem. Naopak sháníte-li parťáka pro profesionální a. Vestavná myčka – Tento typ představuje designový vrchol a hodí se do moderních kuchyní na míru, kde perfektně zapadne do zvoleného konceptu (lze vybrat dekor dvířek).


Myčka nebude z linky vyčnívat, ale stane se naopak její součástí. Poříďte si wapku od Mountfieldu a blato či písek zmizí během chvilky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky