pátek 23. března 2018

Nerezový hrnec bazar

Inzerát byl odebran z oblíbených. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Je vhodný na vaření špaget a především šunky. Popis: prodám 1x použitý nerezový hrnec zn. Prodam nerezový hrnec o objemu 20l na ohrev a vydej horkych napoju. Německa kvalita vhodny do zatezovych gastro provozu.


Nápověda, Dotazy, Hodnocení, Kontakt, Reklam. Hrnec WMF nerezový s rukojetí ⚡ Bleskové dodání do druhého dne pro desítky tisíc produktů z největšího online bazaru v ČR. Každý den stovky novinek v nabídce. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte.


Prodám kvalitní nerezový hrnec s pevným dnem a poklicí s indikátorem teploty německé výroby, součástí je nerezová miska s nerezovým struhadlem a plastovým víkem na misku, celkem dílů. Souhlasím se zasíláním obchodní nabídky. Hrnce bazar Srdečně Vás vítám ve svém bazaru. Pamatujte, že na veškeré u mne zakoupené zboží dostanete záruku a pokud Vám zboží nebude vyhovovat, můžete mi ho vrátit zdarma na mé náklady.


V nabídce naleznete gastro vybavení za rozumné ceny. Nádobí pro školní jídelny, vývařovny, restaurace, hotely i pro domácí použití. Nerezové hrnce větších a velkých rozměrů. Prodám kvalitní nerez ový hrnec s pevným dnem a poklicí s indikátorem teploty německé výroby, součástí je nerez ová miska s nerez ovým struhadlem a plastovým víkem na misku, celkem dílů. Prohlédněte si aktuální inzeráty hrnec.


U nás najdete, co potřebujete. Chcete prodat nepotřebné zboží? Produkt Hrnec na zeleninu WMF nerezový prodává můj kamarád a rád Vám jej pošle Zadejte mi Váš e-mail a já Vám pošlu zprávu, kde můžete zboží za super cenu koupit.


Dům a zahrada - Hrnec bazar. Ostatní - Tlakovy hrnec bazar. Velice snadno se čistí.


V boční části je místo, do kterého se vsouvá teploměr možňující měření teploty uprostřed šunkovaruObjem 5l – do 1kg masaCelková výška: cmPrůměr: cm. Vhodné na všechny typy sporáků (plyn, elektřina, indukce), pevné nýtované úchyty. Díky atraktivnímu vzhledu je nerezový hrnec i praktickou ozdobou kuchyně. Nabízíme vám výběr z mnoha různých typů a velikostí nerezových hrnců od předních výrobců, kteří díky svým dlouholetým zkušenostem zaručují, že se svým novým nerezovým hrncem budete opravdu spokojeni. Hrnec SmartCOVER má unikátní poklici, která je přizpůsobená snadnému cezení a její pružný okraj slouží pro odkládání náčiní při vaření.


Hrnec od značky Tescoma lze použít na všechny typy sporáků a jednoduše jej můžeme mýt v myčce na nádobí. Hrnce firmy Technologis se vyznačují výjimečnou tuhostí a vyztuženými okraji. Dalšími výhodami, kterými se může hrnec pyšnit je například pevný svar a závity, které zaručují dlouhodobé použití. Dom a záhrada - Hrniec nerezovy bazár. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.


Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Hrnce jsou naprosto základním a nepostradatelným vybavením každé kuchyně. Charakteristikou hrnců by mohla býti nádoba se dvěma uchy, která je vhodná pro přípravu různých druhů pokrmů.


Bazar řeznických potřeb. Desky, nože, kroužky do řezaček Trubky nerezové k narážkám Formy, přepravky Váhy, konzervovače, klipsovačky St. Tento moderní, nerezový hrnec je prfektní pro každodenní vaření. Na bocích má dvě nerez.


Poklička má také dírky pro. Prodám nepoužitý parní hrnec XJ-5K1s návodem bez krabice,příkon 800W,digitální displej(přednastavených programů podle potravin co vaříte),nádoby na vaření,rozměry celková výška cca 40cm,šířka cca 39cm,hloubka cca 21cm,vnitřní rozměry varné nádoby 32x20cm ovál,hloubka 2cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky