čtvrtek 29. března 2018

Dvirka do kurniku

Strojek má dvoje hodiny. Jedny, kde se čas otevření a zavření posouvá podle měsícu,viz tabulka času, plus možná korekce, nebo se přepne do modu dva , a tam jdou nastavit jakékoliv hodiny pro zavření a pro otevření a ty jsou celí rok stejné. Baterky by měly vydržet asi půl roku.


Tyto stránky slouží k prezentaci systému ochraňující drůbež a ptactvo před nočními predátory. Automatická dvířka kurníku pomáhají uživateli se starostmi o zvířata během noci, kdy hrozí nebezpečí od lišek, kun atd. Pak se uvede do bdícího stavu, kde čeká na odpojení od sítě, čímž se resetují vnitřní obvody a je opět schopen funkce. Tento reset lze v tomto systému provést manuálním přepínačem pohybů.


Provedení je blbu vzdorné. Tím se nechci nikoho dotknout,ale nakonec kdo z nás není jednou začas blboun, ruku na srdce včetně mně. Automatické otevírání nebo také zavírání kurníku ušetří chovatelům spoustu práce s hlídáním drůbeže, hlavně potom v noci, kdy na drůbež číhá nejvíce nebezpečí.


Takže pokud se vám ráno nechce brzo vstávat a večer zase chodit ven a. Celé zařízení vložíme do kurníku a horní část kvůli slepicím zakryjeme sololitovou deskou. Elektrickou část tvoří V trafo s usměrňovačem, relé na přepínání polarity a spínací hodiny. Vniknutí vody do zařízení je pro nás záhadou, přesto jsme ihned provedli další opatření - celkové nadstřešení kurníku ve výběhu.


Už vás unavuje vstávat se slepicemi a navečer hlídat čas, kdy svoji drůbež zavřít do kurníku? Přenechte tuto starost moderní vychytávce - automatickým dvířkům do kurníku. Odteď už budou vaše slepice zabezpečené každý den v ten správný čas. Baterie doporučujeme vyměnit 1x ročně před nástupem zimy.


LED semafor začne svítit krátkou dobu před započetím sestupu dvířek. Napájení je na tužkové baterie, které zvládnou zařízení napájet měsíců. Naše zahradní skleníky jsou pečlivě vybírány na základě zkušeností zahrádkářů i velkopěstitelů.


Skleníky jsou navrženy pro ochranu vašich rostlin před špatným počasím a možností velmi rychle začít sázet již v prvních měsících roku. Z ní si slepice budou moci vyhrabat trochu křídy, kterou potřebují k tvorbě skořápky při snášení vajec. Do kukaně umístěte vrstvu drtě.


Také můžete použít seno nebo slámu, pokud ji budete pravidelně měnit. AUTOMATICKÉ DVÍŘKA DO KURNÍKU-doprava zdarma Prodám automatické dvířka do kurníku, řízené mikroprocesorem a napájení je na tužkové baterie. Dvířka jsou kompletně sestavené a pouze se přišrobují dvěma vruty na otvor do kurníku.


Dvířka mají hlasový výstup, který hlásí čas otevření a zavření, teplotu a veškeré příkazy. Predátoří už vás díky automatickým dvířkám otravovat nebudou. Do výběhu se zvířata dostanou po bezpečné neklouzavé rampě. Domek je dodáván v rozloženém stavu a jde snadno složit jako stavebnice.


Na vaší zahradě se bude dobře vyjímat, vypadá velmi pěkně a stydět se za něj nebudete muset ani u moderní novostavby. Součástí balení jsou kolejnice, kovová dvířka a základní jednotka. Zařízení je tedy kompletní - nepotřebujete dokupovat vůbec nic dalšího. Nechte si poradit s výběrem doplňků pro chov.


Kinplast = zkušený výrobce pro chovatele! Snadná montáž, řešení na míru! Zdravím, řeším automatické otevírání vrátek kurníku a zatím máme vyřešeny vrátka (je to obyčejná plastová deska, která jezdí v drážkách nahoru a dolů), máme motorek z dvd mechaniky a když to přípojíme na 12W tak to pěkně jede a pěkně to provázek namotá a dvířka jedou nahoru, když obrátíme polaritu tak to hezky provázek odmotá a dvířka jedou dolů. Problémy a řešení po 11-ti dnech funkce. Během 11-ti dnů se vyskytla konstrukční nevhodnost dvířek do daného chovného prostředí a špatného umístění při montáži (které se nedalo předvídat), proto bylo nutno provést malé úpravy.


Dvířka vyrobíme i dle požadovaných rozměrů, které prosím napište do poznámky u objednávky, hned vás budeme kontaktovat. Cena bude stanovena individuální kalkulací dle požadavku na rozměr dvířek a jistě pochopíte, že budeme požadovat platbu předem! Montáž a uvedení do provozu je velmi jednoduché díky přibalenému českému návodu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky