pátek 9. března 2018

Odkapávač na lahve chicco

Držáky mají dvě barevné kombinace, tvar a výšku pro lepší uskladnění : delší bílé jsou ideální pro kojenecké láhve, zatímco malé zelené doporučujeme pro víčka, kroužky, dudlíky nebo jiné. Po umytí nechte lahve (a jiné doplňky) odkapat, přebytečnou vodu lze vylít nakloněním výrobku na držáku. Nepokládejte výrobek na choulostivé povrchy nebo na povrchy citlivé na vlhkost.


Prodám krátce používaný stojánek ( odkapávač ) na kojenecké láhve. Dá se podle potřeby zvětšit, má až držážků. Baby Ono odkapávač na lahve tulip šedá. Univerzální odkapávač na lahve a savičky.


Funkční, umožňuje sušení veškerého příslušenství pro krmení a péči o dítě, snadné skládání a čištění. Praktická souprava pro odkapávání a sušení kojeneckých láhví, dudlíků, misek, hrníčků, dětských lžiček apod. Souprava obsahuje odkládacích květinek, závěsných lístků, stojánek a odnímatelný podnos pro snadné čištění. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Odkapavac na kojenecke lahve. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Plastový modulový odkapávač na lahve , je výborným pomocníkem před lahvováním vína, piva nebo kořalky. Modulový odkapávač … 2Kč Alkoholesence.


Ideální pomocník na umyté kojenecké lahve a dudlíky. Na trny můžeme zavěsit lahve a dětské doplňky ve dvou výškách. Pohodlně z nich tak může vykapat voda a rychleji oschnou.


Vyšší jsou vhodné na lahve , nižší spíše na víčka, objímky a dudlíky. Tyčky lze umístit libovolně dle potřeby, některé jsme ani nepoužívali (jsou v sáčku). Spodní strana odkapávače (ta bílá miska) má na lemu lehce vodní kámen (nechtěla jsem to čistit agresivními čističi).


Již žádný nepořádek v kuchyni při mytí lahví. Tento stojánek na lahve Vám jistě ušetří řadu starostí. Plastový odkapávač slouží pro uložení lahví a dudlíků po umytí, voda stéká do spodní části a stojánek zároveň uloží umyté lahve a dudlíky.


Kartáč má odlišně dlouhé štětiny, odstraní tak nečistoty i na méně dostupných místech. Rukojeť obsahuje kartáček na čištění dudlíků. Háček na rukojeti pro snadné. Skladem (ks) 1Kč bez DPH. Nuk, BAYBY, Philips AVENT a dalších.


Praktický stojánek na láhve, kde mohou odkaopávat po umytí. Je navržen a vyroben ve dvou výškách, tak aby se kromě lahví daly umístnit i dudlíky a víčka. Velký výběr kojeneckého zboží. Kočárky, autosedačky, dudlíky, postýlky. Těhotenské zboží pro maminky.


Stojánek odkapávací na láhve. Osobní odběr zdarma v Praze. Na odkapávací můžete sušit až lahví a kromě toho i dudlíky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky