pátek 23. března 2018

Silikonove raznice na beton

Táto stránka využíva súbory cookies za účelom skvalitňovania služieb zákazníkom. Dokážete to pomocou formy na betónové obklady STAMP, s ktorou si vytvoríte profesionálny razený obklad aj u vás doma. Razenie obkladu jednoducho a lacno.


Raznice STAMP sú vlastne silikónové formy, resp. Lámaný kamenný obklad vypadá velmi pěkně na fasádě, soklu nebo v interiéru.

Možná byste si jím i vy rádi zkrášlili váš domov, ale odrazuje vás jeho cena, která se při přepočtu na metry čtvereční může vyšplhat do pořádných výšek. Dnes vám proto představíme alternativní řešení , díky kterému si můžete. Tyto raznice jsou vhodné pro ražení větších ploch a pro profesionální použití.


Výhodou polyuretanových raznic (stamp) je minimální nároky na údržbu a maximální pružnost, bez rizika poškození. Rôzne vzory raziacich foriem na výrobu razeného obkladu. Už čoskoro pribudnú ďalšie nové videá ako na to, ktoré neustále pre vás tvoríme, aby ste v praxi videli názorné ukážky, postupy, tipy a triky ZDARMA. V této kategorii nabízíme našim zákazníkům silikonové raznice pro ražení dekorativních omítek imitace přírodního kamene a cihelného zdiva.


Betonová imitace dřeva , která na našem trhu nemá obdoby.

Dokonalé detaily výrobků včetně celoprobarvené směsi brání výkvětům a jsou mrazuvzdorné. Silikónové a polyuretánové formy sú určené na vlastnú výrobu umelého kameňa, či už zo sadry, betónu, alebo na otláčanie na stenu do zmesi ako je napr. Dozviete sa, ako odlievať sadru a vytvoriť tak pekný umelý kameň na stenu za veľmi nízku cenu.


Silikonový olej slabý nátěr forem a raznic silikonovým olejem ( 1x za měsíc ) prodlužuje životnost silikonových výrobků, obsah balení postačí na výrobu cca mobkladů. Separen chrání formy před usazováním odlévacích směsí. U sádrových směsí se doporučuje separovat vždy po třech odlévacích cyklech u. Vyrábame silikónové raznice imitujúce prírodné materiály rôznych štruktúr na otláčanie do omietok podľa zadania klientov. Rovnako realizujeme logá a nápisy do betónových monolitov podľa zaslaných 3D údajov a projektovej dokumentácie.


Ponukam na predaj silikonove a polyreutanove raznice aj formy na odliatky zo sadry alebo aj betonu cena za jeden ks 30€ po dohode pošlem aj kurierom alebo. Vašou činnosťou je razenie dekor ornamentov do betónu? BETON STEMPLOWANY - tworzenie podjazdu dla inwalidów - SBS polski produkt.


Prezentácia nového produktu spoločností Holcim. This feature is not available right now. Please try again later.


Silikonové formy a raznice imitace dřeva Sady silikonových forem a raznic za zvýhodněné ceny. Stamp- Beton , Produkty pre Vás, Výhodna cena.

Potrebujete pružné formy ale cena je. Pružná polyuretanová raznice (stamp) pro ražení pohledových betonů a omítek imitace kamene. Rozměry formy: 3x 1mmPočet raznic: ks Rozměry segmentu: 3x 1mmMateriál: Pol. Ez az oldal “sütiket” használ annak érdekében, hogy szolgáltatásaink minőségesebbek legyenek. Vitajte v našom eshope!


Zaoberáme sa výrobou silikónových razníc na tvorbu razeného obkladu – kameňa na stenu, sokel, plot… Prácu s raznicou zvládne naozaj každý. Orazený vzor si môžete nafarbiť presne podľa vašich predstáv! S raznicou dokážete ušetriť až nákladov za umelý obklad.


Predám silikónové raznice, pečiatky na razenie obkladu lámaného kameňa na stenu. Počet raznic, nutných pro zhotovení plochy z raženého betonu, je závislý na šířce pracovního záběru. Správně je nutné mít dostatečný počet raznic na pokrytí řad PUR raznicemi na ražený beton.


Většina raznic se vyrábí v šířkách cca 1. Vyberte si z naší nabídky již od 54- Kč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky