úterý 20. března 2018

Paella s kuřecím masem

Valencijská paella s kuřecím masem. Paella s kuřecím masem – recept. Papriky i cibule očistíme a pokrájíme na drobné kousky. Společně je pak zprudka osmahneme na rozpáleném oleji a ihned po usmažení přendáme z pánve na talířek.


Mezitím si připravíme kuřecí paličky nebo na kousky nakrájené kuřecí řízky. Podívejte se na fotografie a hodnocení ostatních kuchařů.

Pošlete nám recept na svoji specialitu PŘIDAT Máte oblíbené jídlo a rádi je vaříte druhým? Tématické fráze: paella kluci v akci paella s krevetami paela - kluci v akci kluci v akci krevety recept paella kluci v akci paella pallea krevety s kuřecím kuřecí pallea paela s krevetami paela paela kluci v akci recept na crevety paella s kuřecím masem krevety kluci v akci paella kuřecí paela crevety kluci v akci paela paella z. Zeleninové rizoto s kuřecím masem. Velikonoční beránek 6x jinak - recepty, které se zaručeně podaří. Výhodou tohoto jídla je, že vám na jeho přípravu bude stačit jedna velká pánev.


Pro španělskou kuchyni je paella typická. Varianta s mořskými plody je jedna z nejoblíbenějších. Pokrm na způsob rizota s nezaměnitelnou chutí a aroma pohladí na duši a potěší žaludek.


Maso nakrájíme na šikmé proužky, osolíme a posypeme citrónovým pepřem.

V pánvi (nejlépe teflonové) rozehřejeme olej, osm. Krok 1: Připravte si pánev s co největším dnem (klasická paellera je nizoučká a široká minimálně cm), cibuli nakrájejte na proužky a nechte zesklovatět na rozehřátém oleji. Přidejte na nudličky pokrájené maso a papriky a ještě chvíli opékejte, aby se maso zatáhlo. Ačkoliv dnes si s paellou spojujeme hlavně mořské plody, klasická valencijská verze je neobsahuje, namísto toho je servírovaná se zeleninou a kuřecím či králičím masem. Tudíž se také často stává, že si ho připravujeme skoro každý den a už nám docházejí nápady na různé obměny jeho přípravy.


Vybírejte vyzkoušené recepty na Zapečené těstoviny s kuřecím masem , Zapečené kuřecí maso, Zapečené těstoviny s kuřecím masem a mozzarellou, Zapečené kuřecí maso s těstovinami a třemi druhy sýru, Zapečené kuřecí maso se zeleninkou nebo některý z dalších receptů v naší kuchařce a připravte si chutný a vyjimečný pokrm nebo nápoj. Rychlou čínu s kuřecím masem podáváme se smaženými čínskými nudlemi nebo rýží. Tento základní recept je možné připravit s jakoukoli jinou čerstvou zeleninou. Chcete skutečně poznámku smazat?


Rajčata ponoříme na chvilku do vroucí vody, oloupeme, zbavíme tvrdých zelených částí kolem stopek a nakrájíme na kostičky, papriky zbavené semínek nakrájíme na tenké proužky, květák rozebereme na růžičky. Cibuli a česnek oloupeme, nasekáme nadrobno. Do velké pánve s rozpáleným olejem vložíme připravené kousky. Kuřecí stehna rozpůlíme a zbavíme kůže.


Fitness recepty s kuřecím masem jsou oblíbenou volbou i příznivců zdravého životního stylu či těch, kteří se právě snaží rýsovat své tělo do plavek. Pro mnohé z nás však může být velmi jednoduché zaseknout se v rutině a připravovat stále tytéž jídla s kuřecím masem dokola, což nás koneckonců omrzí a můžeme na tuto skvělou surovinu zanevřít. Vyzkoušej moje zdravé recepty s kuřecím masem , které jsou zdravé, chutné a jednoduché.


Právě proto je vhodné při dietách a oblíbené i sportovci. Promícháme, necháme minut povařit bez poklice, aby se tekutina mohla odpařovat, pak přidáme do pánve předvařené krevetky a pokryjeme povrch rýže plátky citronu a tygřími krevetami. Dáme do středně vyhřáté trouby a necháme dovařit, dokud se tekutina zcela.

Palačinky plněné kuřecím masem - recept: Z mouky, mléka, vajíček a špetky soli upečeme tenké palačinky, které odkládáme na vyhřátý talíř. Květákový nákyp s kuřecím masem - recept: Květák rozebereme na růžičky a zpola jej uvaříme v osolené vodě - scedíme a necháme vychladnout.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky