pondělí 12. března 2018

Bombičky na šlehačku jednorázové

Bombičky na šlehačku jednorázové

Oba druhy bombiček, šlehačkové i sifonové, získáte na českém trhu v provedení: „ jednorázové “ bombičky a někde ještě narazíte na „výměnné“ bombičky. Co kdo shledává lepší, horší, levnější nebo dražší, je. Určeno pro přípravu šlehačky v láhvích DELÍCIA, případně jiných láhvích se standardním ventilem. Minimální trvanlivost do data uvedeného na obalu.


Nevystavujte teplotám nad 40°C, skladujte mimo dosah dětí, náplň nevdechujte. Jednorázové bombičky na šlehačku vhodné na láhve zn. Jsou plněny plynem určeným na přípravu šlehačky a nejdou znova naplnit. Do plynu je přimíchán zhušťovač. Bombičky jsou pod tlakem, nepoužívejte pro jiné účely.


Kovový plášť výrobku je recyklovatelný. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Jako náplň je použit g N2O (E942). Nejedná se o sodové bombičky ! Výrobek není opakovaně plnitelný.


CO sifonové a šlehačkové bombičky , sifonové a šlehačkové lahve a náhradní díly, bombičky pro výrobníky sody typu SodaStream, Limobar, AquaDream aj. Kvalitní a hustou domácí šlehačku včetně ochucených variant snadno připravíte, uchováte v lednici a budete pohodlně podávat v láhvi na šlehačku DELÍCIA. Láhev na šlehačku Tescoma DELÍCIA 0. Uvnitř balení se nachází kusů bombiček obsahujících oxid dusný (N O), který je ideální pro tvorbu domácí šlehačky. Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám. Profesionální láhev na šlehačku nerezová pro profi provozy.


Veškeré náhradní díly láhve na šlehačku můžete objednat na našem eshopu. Plně nahrazují již přežitý systém výměnných bombiček, poskytují větší komfort obsluhy a hygienicky čistou přípravu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Bombičky na šlehačku jednorázové

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Skladujte mimo dosah dětí, v suchu, mimo dosah slunečních paprsků při teplotách do °C, náplň nevdechujte. Vyhazujte pouze prázdné bombičky. S tradiční lahví na šlehačku zapomenete na zdlouhavé šlehání, lahůdku totiž připravíte v cuku letu. Do šlehačkové láhve stačí vložit bombičku, stisknout dávkovací páčku a můžete servírovat.


Hledáte-li šlehač s širším využitím, vsaďte na ruční pohon. S manuálními šlehači snadno připravíte sníh z. TESCOMA bombičky na šlehačku jednorázové DELÍCIA, ks. Krabička ks tradičních, šlehačkových bombiček pro přípravu výtečné šlehačky. Univerzální jednorázové šlehačkové bombičky N2O (g), které jsou vhodné pro všechny láhve na šlehačku. Jedna bombička našlehá cca litru šlehačky.


Bombičky na šlehačku jednorázové

Chcete doručit zboží do Česka? Doručujeme aj počas víkendu. AlzaBoxov (odberných miest) po celom Slovensku. Máme poriadne širokú ponuku produktov a doplnkových služieb.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky