pátek 16. března 2018

Prosklená lednice beko

Free Shipping Available. Check Out Beko on eBay. Fill Your Cart With Color today! Aby byla minimalizována možnost vniknutí všudypřítomných bakterií do lednice a mrazáku, jsou chladničky a mrazničky Beko vybaveny antibakteriálním štítem. Ten je tvořen madlem a těsněním s antibakteriální úpravou a některé i uhlíkovým filtrem.


Vše pro dokonalou čistotu vaší chladničky. Jakou má prosklená lednice spotřebu energie? Spotřeba energie se odvíjí od energetické třídy, do které je prosklená lednice zařazena. Vybírat můžete modely z nejúspornější kategorie A až po méně úspornou třídu C. Informace o spotřebě energie a dalších důležitých parametrech vyčtete z energetického štítku. Je součástí koncernu Arçelik A. Velká Británie, Francie, Španělsko či Německo.


Proč je lednice Beko tou správnou volbou. V nabídce naleznete různé typy, které se pyšní stylovým designem, praktickým vnitřním uspořádáním a možností přizpůsobit si otevírání dvířek. Ledničky Beko jsou také velmi tiché a především praktické. Profesionální lednice s prosklenými dveřmi.


Police jsou stabilní, lze na ně pokládat i těžší váhy, nosnost každé police je až kg. Díky této nosnosti se jedná o ojedinělý produkt na českém trhu. Vlastnosti: provedení nerezové opláštění prosklené dveře vnitřní prostor p. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Prosklené lednice v našem e. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Mezi základní funkce vitríny patří regulace výkonu, automatické rozmrazování a ventilátor.


Cenově spadá do kategorie střední třídy, ale oplývá funkcemi, které by ji občas mohly závidět i mnohem dražší modely. Domácí spotřebiče Beko , to jsou spotřebiče ověřené kvality za přijatelnou cenu. Podívejte se na naší širokou nabídku. Chlazení dynamické - vnitřní ventilátor (dá se odpojit).


Prodám malou lednici BEKO. Dvířka prosklená , vhodná i do restaurací, prodejen a pod. Při rychlém jednání sleva. Lednice je jako nová, používaná cca roku.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Tedy to, zda má displej, nenámrazový systém, antibakteriální zónu a další vychytávky. Stejně jako objem, ani rozměry lednice jsme nehodnotili, doporučujeme ale pečlivě zvážit vaše možnosti, zejména co se týče stěhování.


Nejednomu uživateli už se lednice třeba nevešla do malého panelákového výtahu. Přestože od lednice nečekáte velkou hlučnost, je třeba si uvědomit, že lednice běží neustále, takže v případě, že je umístěná v kuchyňském koutě, měli byste tento parametr zohlednit a na energetickém štítku se zaměřit i na hlučnost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky